Afbeelding

Dentisse, een nieuwe tandartsenpraktijk voor het hele gezin

Zakelijk 1.611 keer gelezen

Veel mensen kijken op tegen een tandartsbezoek. Daarbij komen de hoge tandartsenkosten die vaak de pan uit rijzen. Dit moet en kan anders dacht, tandarts Irina Badin. In december opende ze haar nieuwe praktijk Dentisse aan de Beukvaren in Bergschenhoek. Een praktijk die eerlijke zorg biedt voor iedereen, met oog voor de mens achter de patiënt. Een life changing dentistry concept, waar behandelingen vanuit het hart gebeuren. 

Bijzonder is wel het feit dat Irina als kind bang was voor de tandarts. Een bezoek aan de tandarts was een trauma, dat haar jarenlang achtervolgende. Totdat ze bij een lieve tandarts terecht kwam, die oog had voor haar angst en haar met veel geduld behandelde. Het werd haar missie om tandheelkunde op een andere manier uit te oefenen, mensgericht, met liefde en geduld, met duidelijke uitleg, zodat zelf een kind de stappen kan begrijpen. Haar droom groeide uit tot tandartsenpraktijk Dentisse. Irina kijkt terug op een positief eerste half jaar.

Dentisse: een life changing dentistry concept

Volledige mondzorg
Irina volgende met succes de opleiding tot tandarts. Haar passie voor het vak zorgde ervoor dat ze zich verder ontwikkelde. Ze volgde daarna de opleiding tot mondchirurg en cosmetisch tandarts. Bij tandartsenpraktijk Dentisse kunnen patiënten terecht voor controles & reiniging, vullingen, tanden bleken, facings, implantaten, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen. Irina is in staat om patiënten de volledige mondzorg van A tot Z te geven. Hierbij wordt ze bijgestaan door twee assistentes die om en om werken. De praktijk is geoptimaliseerd met digitale workflow. Patiënten hoeven bijvoorbeeld niet meer te happen om een afdruk te laten maken. Dit gebeurt op een snelle en effectieve manier door middel van een digitale camera, die een volledige 3D foto van de mond maakt. Vooral voor angstige patiënten is dit een oplossing.

Laagdrempelig
Tandartsenpraktijk Dentisse heeft geen wachtlijst, waardoor klanten op korte termijn geholpen kunnen worden. Momenteel is er nog ruimte voor nieuwe patiënten. De praktijk biedt 24/7 spoeddienst voor eigen patiënten, maar ook voor externe patiënten die nog een tandarts zoeken. Patiënten kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:00-17:00 terecht bij de tandarts. Vanaf 1 augustus worden de openingstijden gewijzigd naar maandag t/m donderdag 8:00-17:00. “Patiënten mogen altijd bellen naar het praktijknummer. Na sluitingstijd is het nummer doorgeschakeld naar mijn mobiel”, vertelt Irina. In de tandartsenpraktijk heerst een laagdrempelige en ontspannen sfeer, die al in de wachtkamer begint. Patiënten zijn vrij om een kopje koffie te pakken uit de aparaat. Eenmaal in de behandelkamer kan men tijdens de behandeling indien gewenst Netflix kijken. Het scherm hangt namelijk pal boven de behandelstoel. Ook voor de kinderen heel fijn om een tekenfilm af te spelen. “Door dat wij met iedereen een praatje maken voordat de behandeling daadwerkelijk begint, voelt het vaak alsof wij vrienden ontvangen en niet patiënten.” Ondanks dat de tandartsenpraktijk nog maar een klein half jaar bestaat, stromen de positieve reviews binnen. Zo schrijft iemand: “Een spontane vrouw die goed naar je luistert, ze geeft ook goed uitleg wat ze gaat doen. Ik vind het een top tandarts die het vak verstaat. Zelfs mijn kleindochter gaat er nu graag heen. Ze is reuze goed met kinderen.”

Open dag
Vrijdag 2 juni is er een open dag in de praktijk. Iedereen is vanaf 12:00 welkom om een kijkje te komen nemen in de praktijk. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men vrijblijvend kennis maken met Irina en de twee assistentes, Carla en Cheyenne. Ook wordt een demonstratie van de digitale workflow gegeven.

Contactgegevens:
Beukvaren 37
2661 PE Bergschenhoek
Tel: 010-3220522
E-mail: smile@dentisse.nl
www.dentisse.nl


Uit de krant

Uit de krant