Ondanks aanvallend spel geen winst. Foto: PR

Magere 1-1 voor TOGB

Sport 74 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - In speelronde 4 ontmoeten het Haagse VUC en TOGB elkaar op Sportpark ‘t Kleine Loo in Voorburg.

In de eerste helft had TOGB het beste van het spel en het was het ook dichtbij de openingstreffer. Toch was het de thuisploeg dat in de 26ste minuut de leiding nam. TOGB raakte niet in paniek van de opgelopen achterstand en wist voor de rust de gelijkmaker op het bord te zetten. Het was verdediger Gabri Urbanus, die de 1-1 tegen de touwen kon koppen. Na een uur spelen moest VUC door met 10 man. Een kwartier voor tijd kwam Rob Gerritsma Martin La Cruz aflossen. Gerritsma stond koud in het veld toen hij na een duel, waarbij de TOGB aanvaller door een tegenstander in de edelen delen werd geknepen, de rode kaart kreeg. Volgens scheidsrechter Bruggeling had Gerritsma zijn tegenstander nagetrapt. Na afloop erkende de leidsman op basis van beelden dat hij er met zijn beslissing naast zat. Ermes achteraf: “Vooraf had ik voor een gelijkspel getekend. Achteraf waren wij niet tevreden met een punt. Op basis van de eerste helft hadden wij meer verdiend. We moeten ook niet te streng zijn voor ons zelf. Als je als promovendus 7 punten uit drie duels haalt, is dat zeker niet slecht.”