Afbeelding

Wie winnen in januari de Vrijwilligersprijzen?

Algemeen 1 keer gelezen

Lansingerland - Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor Lansingerland. Ze brengen veel tot stand wat anders niet zou gebeuren. Daarom reikt de gemeente Lansingerland elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie twee vrijwilligersprijzen uit. Eén prijs voor de vrijwilliger van het jaar én één voor een vrijwilligersgroep of organisatie van het jaar.

Met het uitreiken van deze prijs wil de gemeente haar waardering uitspreken voor hun inzet. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2018 is er nog een extra vrijwilligersprijs; die gaat naar de sportvrijwilliger van het jaar. De nieuwjaarsreceptie staat namelijk in het teken van de sport in Lansingerland. Iedereen kan een favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aandragen voor deze prijs. Het mag ook iemand of een organisatie zijn die al eens eerder genomineerd is.

Om tot een zorgvuldig besluit te komen stelt de gemeente een jury samen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Via de website van de gemeente is een nominatieformulier te vinden. De motivatie is het belangrijkste onderdeel van de voordracht, deze weegt het zwaarst.

De voordracht moet uiterlijk maandag 27 november binnen zijn bij het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP. Stuur deze bij voorkeur per email naar info@viplansingerland.nl of per post naar Wilhelminastraat 1a, 2661ET Bergschenhoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant