Afbeelding

Aftellen naar Culinair Zoetermeer!

Regio 343 keer gelezen

Nog maar iets meer dan een maand en festival Culinair Zoetermeer gooit de deuren van het festivalterrein weer open! De komende periode zullen updates over dit culinaire festival in Zoetermeer volgen via de lokale en sociale media.

In het weekend van 30 juni t/m 2 juli 2023 verandert de Markt in Zoetermeer weer in het grootste en gezelligste terras van de regio. Zoetermeer en omgeving kan in dat weekend kennismaken met de culinaire hoogstandjes van de Zoetermeerse horeca, natuurlijk met heerlijke bijpassende wijnen, bieren en cocktails, onder het genot van de muzikale omlijsting vanaf het podium en aan je tafel.

Naast een aantal oude bekende restaurants, zijn er dit jaar ook nieuwe deelnemers die op de markt hun lekkerste gerechten en dranken serveren. Dit jaar sluiten PuuRR aan de Dobbe, El Pueblo, Barista Cafe Zoetermeer, Roem, Meleo Spirits en Saputra voor het eerst aan. Indofoods is al jarenlang een trouwe deelnemer van het festival en dit jaar zijn ze er weer bij, maar dan met hun nieuw Indonesisch fine dining restaurant: Saputra. Daarnaast zijn Hudson Zoetermeer, 1892 Eten & Drinken, ROC Mondriaan, Geusz! en het Nationaal Videogame Museum te vinden op het festival.

Naast de deelnemende restaurants wordt er nog met meer organisaties vanuit het voornamelijk Zoetermeerse bedrijfsleven samengewerkt. Het zijn onder meer de gemeente Zoetermeer, Zoetermeerisdeplek, Just Notarissen, Van der Kroft Events, DS Beveiliging, Veiligheidop1, Forward Events, Hommerson Casino en SKN Bouw die het culinaire festival mede mogelijk maken. Organisator Timeless Events is trots om samen met al deze mooie organisaties het festival neer te zetten.

Festival Culinair Zoetermeer
Vrijdag 30 juni 16.00 – 24.00 uur
Zaterdag 1 juli 13.00 – 24.00 uur
Zondag 2 juli  13.00 – 23.00 uur

Locatie: Markt Zoetermeer
Entree: Gratis
Website: www.culinairzoetermeer.nl

Uit de krant

Uit de krant