Chris, Anneke en Frans.
Chris, Anneke en Frans.

Loonbedrijf Van der Burg: korte lijnen tussen klanten en partners

Algemeen 125 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Aan de A.H. Verweijweg zit Loonbedrijf van der Burg, een familiebedrijf waar gewerkt wordt aan verschillende grond- en groenprojecten met verschillende machines. Het bedrijf is de laatste jaren gegroeid en is op zoek naar extra personeel. Van der Burg roept iedereen die handig is met machines of met zijn handen op om zichzelf de kans geven het vak te leren, jong en oud.

Loonbedrijf Frans van der Burg is al sinds 1984 een begrip in Lansingerland en omgeving. In 1992 kwam zijn vrouw Anneke in het bedrijf en nam de administratieve kant op zich. De liefde voor machines werd ook aan zoon Chris meegegeven. Van jongs af aan was hij zeer geïnteresseerd en vaak aan de zijde van zijn vader te vinden. Inmiddels is Chris mededirecteur.

“Iedereen krijgt de kans om het vak te leren”

Diensten
Loonbedrijf Van der Burg heeft ruime werkervaring in het veld en kan ingezet worden voor verschillende uiteenlopende werkzaamheden van het grond verzetten en bewerken tot groenvoorzieningswerkzaamheden, maar ook voor betonwerken, beschoeiingen zetten en bestraten. De kracht van het bedrijf zit in de flexibele houding en de korte lijnen tussen klanten en partners.

Personeel gezocht
Loonbedrijf van der Burg is een klein en hecht familiebedrijf dat erkend staat als leerbedrijf. Zij geven iedereen een kans om het vak te leren. Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden aan om intern certificaten te halen en zelfstandig te leren werken.

A.H. Verweijweg 5
2651 LX Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5118020

E-mail: info@loonbedrijfvdburg.nl
www.loonbedrijfvdburg.nl 


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant