Join us helpt jongeren die zich dag in dag uit alleen voelen en moeite hebben met het maken van vrienden. (Foto: PR)
Join us helpt jongeren die zich dag in dag uit alleen voelen en moeite hebben met het maken van vrienden. (Foto: PR)

Join us start een groep in Lansingerland

Algemeen 113 keer gelezen

Lansingerland - Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In Lansingerland start vanaf november twee groepen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar oud en 18 en 25 jaar. 

Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld. “Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!
Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Join us is ook actief in gemeentes als Amsterdam, Twenterand, Dordrecht, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant