Afbeelding

Keukencentrum met service en aandacht voor de klant

Algemeen 76 keer gelezen

Regio - Het afgelopen anderhalf jaar waren de mensen veel meer thuis te vinden als gevolg van de coronamaatregelen. Mensen werden steeds meer bewust van hun leefomgeving. Er was een stijging in het aantal verbouwingen te zien. Ook keukenland heeft een goede periode gedraaid. Met zoveel keus qua model keuken, apparaten en kleuren wordt het voor klanten steeds moeilijker om een keuze te maken. De oprechte service naar de klant, het meedenken in mogelijkheden en de eerlijke manier van adviseren en uiteindelijk verkopen, maakt het dat klanten bij Keukencentrum Wim van der Ham uitkomen. Soms komen klanten zelfs nog terug na verloop van tijd voor een vernieuwing of bijvoorbeeld bij een verhuizing voor een nieuwe keuken. “Het kopen van een keuken moet een feestje zijn”, is na 62 jaar nog steeds dé succesformule van het familiebedrijf.

Wim van der Ham startte 62 jaar geleden een doe-het-zelfzaak in Den Haag, die in de loop der jaren een goede naam opbouwde, mede door de goede service. Het assortiment werd uitgebreid en op een gegeven moment werd de overstap naar keukenverkoop gemaakt. Er kwam ook een tweede locatie in Zoetermeer. Wim van der Ham werd de eerste importeur in Nederland van Duitse keukens op maat. In beide locaties zijn showroomkeukens te bezichtigen. Het aanbod van de showroomkeukens is zeer divers. “Van Landelijk tot straks en van design tot klassiek, voor ieder wat wils! Ook qua budget is er verschillend aanbod. Zo zijn er al keukens vanaf 6.000 euro te krijgen”, zegt directeur Willem van Capelleveen.

Trends
Zeen zit al jaren in het vak en ziet regelmatig terugkerende trends. Groenachtige keukens komen bijvoorbeeld steeds meer terug. Ook de gouden look wordt steeds meer verkocht. Qua apparatuur zijn er momenteel verschillende trends. Een trend is bijvoorbeeld de geïntegreerde wijnkoelers. Deze worden zelfs verkocht aan mensen die geen wijn drinken, maar het puur willen gebruiken om frisdrank koel te houden. Ook de Quooker is bijna niet meer weg te denken in keukenland. De kokend waterkraan ontstond ergens in de jaren 80. In de jaren 90 was de Quooker al bij Keukencentrum Wim van der Ham verkrijgbaar. Inmiddels worden de meeste keukens wel met een Quooker verkocht. Ook hierin is vernieuwing te zien. Met de nieuwe Cube heb je binnen no time bruisend en indien gewenst, gefilterd water. Een ander revolutionair idee, waar momenteel een echte trend mee wordt gezet, is de ovendeur van het merk Neff. Met deze slide & hide deur wordt er meer ruimte in de keuken gecreëerd. De handgreep draait ergonomisch met de hand mee en verdwijnt vervolgens geheel onder de oven. Een ander keukenonderdeel dat bij Keukencentrum Wim van der Ham steeds meer wordt verkocht zijn de stoomovens. Veel mensen willen geen magnetron meer en daar is de stoomoven met regeneerfunctie een oplossing voor. Op deze manier wordt het eten geleidelijk opgewarmd. De stoomfunctie biedt uiteraard ook een gezonde manier van koken. Een andere trend is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, netjes en strak afgewerkt.

“Het kopen van een keuken moet een feestje zijn”

Merken
Omdat Keukencentrum Wim van der Ham een eigen inkoopgroep heeft betalen klanten een voordelige prijs voor de keuken. De keukens zijn kwalitatief hoogwaardig en variëren van het trendy Italiaans merk Composit, het degelijke Duitse merk Artego tot de moderne Smart Collection. Van der Ham Keukens heeft ook exclusieve handgemaakte keukens van het Nederlands merk Mereno. De ‘Smart Collection’, is een lijn die in elke prijsklasse leverbaar is in 1950 verschillende kleuren. Keukencentrum Wim van der Ham levert elk merk keukenapparatuur, maar is gespecialiseerd in de merken: Siemens, Bosch, Neff, AEG en Miele. De adviseurs staan de klanten graag te woord. Onder het genot van een kopje koffie wordt er naar de wens van de klant geluisterd, dat is voor Keukencentrum Wim van der Ham het uitgangspunt. Op basis van de wensen en het beschikbare budget worden de mogelijkheden besproken. De adviseurs leggen op een eerlijke, verhelderende en ontspannen manier uit wat de verschillende opties zijn. Van een oriënterend gesprek , tot het opmeten en leveren en monteren van de keuken, het is allemaal mogelijk bij Keukencentrum Wim van der Ham. De service staat voorop en als de klant met een goed gevoel weggaat, is de missie geslaagd.

Wattstraat 12-14
2723 RC Zoetermeer

Tel: 079 330 0900
E-mail: info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderham.nl 


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant