Afbeelding

Carnavalsvereniging de Otterrotters zit niet stil

Algemeen 132 keer gelezen

Lansingerland - Dit jaar wilde Carnavalsvereniging De Otterrotters de 11e van de 11e -het begin van een nieuw carnavalsjaar- groots vieren. De locatie was geregeld, een spectaculair optreden van een bekende artiest was geboekt, maar helaas door de stijgende coronabesmettingen en de extra maatregelen van de regering, heeft de carnavalsvereniging het feest toch afgeblazen.

“We hadden ons er enorm op verheugd om na anderhalf jaar weer een leuk feest te organiseren”, laat Kirstin Schuller van de Otterrotters weten. “Maar we moeten nog wat langer geduld hebben voor we uit de startblokken kunnen schieten. Wat echter niet zeggen wil dat we bij de pakken neer gaan zitten. Absoluut niet. We blijven volop bezig met de organisatie van Carnaval 2022, de draaiboeken liggen klaar, en wij staan te popelen. Zodra het kan, gaan we met heel Lansingerland weer carnaval vieren!”

Voor nu hangt de vereniging de carnavalskleding in de kast, maar de leden hopen de kleding komend voorjaar uit de mottenballen te halen. “We hopen van harte dat we in het voorjaar 2022 weer een spectaculair feest mogen organiseren, met de 52e Prins en Prinses van het Rijk der Otterrotters voorop in de polonaise, begeleid door een nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses en uiteraard een geweldige Raad van Elf”, zegt Kirstin. “Net als alle andere verenigingen zijn ook wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die van een feestje houden.” Lid worden van de carnavalsvereniging? Stuur dan een mailtje naar secretariaat.otterrotters@live.nl of maak 11,11 euro over op NL32RABO0107611376 t.n.v. De Otterrotters onder vermelding van nieuw lid en uw mobiele nummer. “Doneren mag natuurlijk ook altijd”, aldus Kirstin. “Als u meer wil weten over de vereniging, neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant