Afbeelding

Beste kwaliteit zonnebanken bij MagicSun

Algemeen 527 keer gelezen

Regio - Een bezoekje aan de zonnestudio is niet alleen lekker ontspannend; het is ook nog eens goed voor de aanmaak van vitamine D. En dat is weer goed voor het immuunsysteem. MagicSun zonnestudio’s is de grootste zonnestudioketen van de regio Zoetermeer, Lansingerland en Pijnacker. Zij hechten veel waarde aan hygiëne en service, maar zeker ook aan de huid van de klanten.

Dit laatste was voor het team van MagicSun de reden om het zonnen in de studio’s nog verantwoorder te maken. “Wij zijn vanaf dat moment alleen nog maar gaan investeren in zonnebanken die ontwikkeld zijn om de aanmaak van collageen te stimuleren”, vertellen Mimoun en Angelique enthousiast. Daarvoor leggen ze eerst uit wat Collageen precies is. “Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Een jonge huid bestaat voor 80% uit collageen, het zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Na ons 25e levensjaar kan de natuurlijke productie van collageen in de huid dalen wat kan zorgen voor minder stevigheid en elasticiteit, het kan dus erg van belang zijn om je collageenniveau hoog te houden.”

Nu het weer omgeslagen is en de herfst zijn intrede heeft gedaan zijn we allemaal wel toe aan een beetje zon op onze huid. Zoals de meeste mensen wel weten is UV goed voor onze gezondheid het stimuleert de aanmaak van vitamine D wat weer goed is voor het immuunsysteem, een betere weerstand en ook goed voor sterkere botten en spieren. “Dat willen we toch allemaal? Genoeg vitamine D voor een beter immuunsysteem en tegelijkertijd de stimulatie om collageen aan te maken om huidveroudering tegen te gaan dat kan bij Zonnestudio MagicSun.”

“Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat een groot deel van onze zonnebanken de aanmaak van collageen stimuleert, en kunnen wij zelfs zeggen dat wij maar liefst 4 Ergoline Prestige Lightvisions bezitten,” vertelt Mimoun met gepaste trots. En dat is niet zonder reden. “Van deze zonnebank staan er slechts 100 in heel Nederland, tevens bezitten wij ook nog 6 x de Ergoline Prestige 1600, beide zonnebanken zijn geschikt voor alle huidtypes omdat ze 3 standen hebben.” Hierdoor is het mogelijk om zowel de buizen als de gezichtsbruiner in vermogen zachter te zetten. Alle zonnebanken van MagicSun zijn van het merk Ergoline, dit merk is toonaangevend in de zonindustrie en is wereldwijd niet voor niets nummer 1. Dus wilt u ook genieten van een heerlijk ontspanmomentje en een lekker kleurtje opdoen bij MagicSun. Loop binnen in één van onze vestigingen, ook voor advies staan wij voor u klaar.

U kunt de studio’s van MagicSun vinden op de volgende adressen:

MagicSun Zoetermeer Dorp, Dorpsstraat 190f, 079-3160605

MagicSun Rokkeveen, Juweellaan 190, 079-3610977

MagicSun Berkel, Kerksingel 20, 2651CC Berkel 010-5113881

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant