Afbeelding
Sven Scholten

PreZero draagt actief bij aan het wooncomfort van jouw woonomgeving

Zakelijk

Zoetermeer - Het riool is vast geen onderwerp waar u dagelijks bij stilstaat. We maken er allemaal dagelijks gebruik van, en vinden het de normaalste zaak van de wereld dat alles werkt. Totdat het een keer misgaat. Dan staan de medewerkers van PreZero klaar om het op te lossen. Nog beter is het om een soortgelijke situatie te voorkomen. Dat kan met de totaaloplossingen voor integraal rioolbeheer van PreZero.

Bij een medewerker rioolbeheer denken veel mensen aan het type ‘putjesschepper’. Een schril contrast met de werkelijkheid. “Onze medewerkers zijn echte vakmensen met de juiste kennis en ervaring, die dagelijks met specialistische voertuigen en apparatuur op pad gaan om het riool de aandacht en het onderhoud te geven die het verdient”, vertelt Martin van der Toorn, directeur rioolservices bij PreZero. “Een tof beroep waarbij je bijdraagt aan een comfortabel woonklimaat in je eigen stad. Als rioolreiniger of -inspecteur zorg je ervoor dat het riool op vakkundige en deskundige wijze wordt gereinigd. Daarnaast krijgt de klant van ons, nadat wij het riool hebben geïnspecteerd, een duidelijk inzicht en advies over de staat van het rioolstelsel die kan dienen als basis voor de langetermijnplanning van de cliënt. Zo houdt iedereen droge voeten bij een hoosbui en wordt al ons afvalwater snel en efficiënt afgevoerd. Dat is iets waar we trots op zijn.”

PreZero verzorgt al zo’n 40 jaar het rioolonderhoud in de stad voor de gemeente Zoetermeer. Sinds twee weken is het bedrijf wat oorspronkelijk afkomstig is uit Delft, ook gevestigd aan de Koperstraat in Zoetermeer. “We hebben ruimte voor nieuwe medewerkers”, vooral met een C-rijbewijs, vertelt Van der Toorn enthousiast. “Daarom zijn we op zoek naar mensen die zich op willen laten leiden tot werkvoorbereider, rioolreiniger of -inspecteur. Je krijgt van ons een goede interne opleiding en werkt in een team van reinigers en een inspecteur, of in het team wat de voorbereidingen treft voor elke opdracht. Daarvoor ontvang je een marktconform salaris met een goede cao en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werken wij veel lokaal, dus in de avond gewoon thuis. Je gaat dagelijks op pad met specialistische apparatuur om de klus te klaren, of werkt vanuit de vestiging aan de Koperstraat om onze buitenteams te ondersteunen bij hun werk. Voor enthousiaste kandidaten zijn er volop mogelijkheden om intern door te groeien. PreZero denkt ook na over de toekomst van onze planeet. Daarom worden alle werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Er zijn inmiddels twee elektrische inspectievoertuigen. De komende jaren wordt het wagenpark sectiegewijs vernieuwd met Euro-6- en elektrische motoren om de ecologische footprint van het bedrijf zo klein mogelijk te maken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je actief bijdragen aan het wooncomfort van jouw woonomgeving regio Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Leiden en omstreken, neem dan contact op met Van der Toorn via Whatsapp +31 6 53647947, kijk op de website prezero.nl of bekijk een van de Youtube filmpjes waarin medewerkers zelf vertellen hoe het is om bij PreZero te werken als rioolreiniger of -inspecteur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant