David van Lith nam het publiek mee in de zomeravondswing.(Foto: Edwin Mulder)
David van Lith nam het publiek mee in de zomeravondswing.(Foto: Edwin Mulder)

Cantores via Pijnacker van Nootdorp naar Berkel

Algemeen 1 keer gelezen

Regio - Het Pijnackerse koor Cantores Amatores trad vrijdag 16 juni – met flink wat Lansingerlandse inbreng – op in CulturA & Zo in Nootdorp.

Een volledig uitverkochte zaal genoot met volle teugen van een gevarieerd programma met hier en daar leuke meezingers en niet verwachte toegiften waarbij het publiek klappend en swingend los kwam van de comfortabele stoelen van het intieme Nootdorpse theatertje.
Het thema van het concert was ‘Op een mooie zomeravond’. En een mooie zomeravond werd het. Dirigent David van Lith nam op diverse momenten het publiek mee in de performance en zo ontstond er een heerlijke wisselwerking tussen podium en zaal. De liederen werden op de vleugel vakkundig begeleid door Jurriaan van der Zee.

Cantores Amatores oefent iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de consistorie van de Dorpskerk aan het Koningshof in Pijnacker. Voor de zomervakantie nog twee keer en dan is er op 5 juli een afsluitende barbecue. Wie wil komen meezingen, is van harte welkom. Loop gewoon binnen of meld je even aan: secretariaatcantores@gmail.com. Half augustus gaat het koor zich voorbereiden op een lunchconcert in Gebouw Huygenz in Berkel, op zondag 24 september. Verdere informatie volgt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant