Afbeelding

HOT SUMMER SALE bij de Berckelaer: Geweldige Kortingen op Zaterdag 24 juni!

Zakelijk

Berkel en Rodenrijs - De Berckelaer Wonen en Slapen kondigt met veel enthousiasme de langverwachte HOT SUMMER SALE aan op aankomende zaterdag, 24 juni. Dit is dé kans voor koopjesjagers om te profiteren van onweerstaanbare kortingen en buitengewone aanbiedingen.

Gedurende deze speciale gelegenheid ontvangen klanten een indrukwekkende 20% EXTRA korting* op alle afgeprijsde artikelen in de winkel. Dit betekent dat de korting kan oplopen tot wel 90%, waardoor er fantastische besparingen te behalen zijn. Het is een buitenkans die men niet mag missen!

Het is echter belangrijk om te weten dat de extra korting niet van toepassing is op de nieuwste collectie. Desondanks zijn er nog tal van andere items waar klanten van kunnen profiteren tegen gereduceerde prijzen.

De Berckelaer Wonen en Slapen is gevestigd op het bekende adres: Berkelse Poort 1, 2651 JX Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 010-5195155. Daarnaast kunt u voor een voorproefje van het assortiment een bezoek brengen aan de website: www.berckelaer.nl.

Mis deze kans niet om uw huis een zomerse make-over te geven met kwaliteitsmeubels en slaapartikelen tegen onverslaanbare prijzen. Kom aankomende zaterdag naar de Berckelaer en geniet van een winkelervaring vol kortingen en geweldige aanbiedingen. Wees er snel bij, want deze HOT SUMMER SALE duurt slechts één dag!

*Dit aanbod is geldig op a.s zaterdag 24 juni en is alleen van toepassing op afgeprijsde artikelen. De extra korting is niet van toepassing op de nieuwste collectie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Er zijn nog te veel mensen die de weg naar Veilig Thuis niet weten te vinden.
Nieuwe regiovisie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling veelvuldig besproken Algemeen 46 minuten geleden
De meiden van groep 5 en 6 van OBS Groenehoek hadden er zin in!
Veel animo voor schoolvoetbaltoernooi Algemeen 3 uur geleden
In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 21 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 19 apr, 10:12

Uit de krant