Afbeelding

Exotisch genieten op de Markt in buurgemeente Zoetermeer

Zakelijk

Dit weekend twee dagen lang Pasar 2.0 festival in Zoetermeer

Lekker genieten in de zon

Komend weekend 11 en 12 juni kan iedereen even heerlijk gezellig genieten van een goed stuk live muziek en volop lekkere exotische zomerse hapjes en drankjes. Dan komt namelijk de Pasar Malam nieuwe stijl - met als van oudsher een vooral Oosters/Aziatisch tintje - naar de Markt in Zoetermeer.

Volop live muziek

Beide dagen zijn er van 12.00 tot 21.00 uur live optredens van zanger/entertainer Gordon Smith. Zaterdag treden de bands Hot News, No Commotion en XGroove op. Zondag is het de beurt aan de formaties Tjobbah, New Aces en Jusagroove.

Exotische lekkernijen

Er is volop lekkers te eten uit divers exotische keukens en onder het genot van een biertje, wijntje of ander exotisch drankje komen de bezoekers niets tekort. Je kunt er happen van de allerlekkerste Indiase snacks, soto ayam, rendang, saté ayam en babi, Thaise wonton, hete kip, spare ribs, noodles, suikerspin, Taiwanese dumplings, pisang goreng, popcorn, verse loempia, saté en goelee kambing, nasi en bami goreng en nog veel meer. Tevens zijn er ook volop heerlijke exotische drankjes zoals mocktails en cocktails, tjendol, bubble tea, kelapa mudah, schep- en schaafijs, smoothies, frozen yoghurt, slusjpuppie en verse fruit juices.

Kleinschalige markt

Het woord ‘pasar’ in de benaming betekend markt in de Maleise/Indonesische taal. Je vindt er dan ook enkele leuke marktkraampjes met exclusieve woondecoratie, cosmetica, kleding, haarmode, sieraden, kruiden, specerijen, tassen, modeaccessoires, snoepwaren, gadgets, speelgoed en andere ‘hebbedingetjes’.

Geen sponsoring of subsidie

Het event heeft helaas geen sponsors en wordt ook niet gesubsidieerd. Daarom ontkomt de organisatie niet aan het vragen van een entreeprijs. Geprobeerd is om deze zo laag mogelijk te houden.

Kindvriendelijk

Tijdens het Pasar 2.0 festival hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er ook van alles voor hen te vinden o.a. schminken, glitter tattoos, slusjpuppie, ijs, popcorn, snoep, suikerspin en poffertjes. 

Entreeprijs en kaartverkoop

Koop entreekaarten online en betaal slechts € 4,00 entree per persoon. Kaarten aan de deur kosten namelijk € 8,50. Dat kan van tevoren via www.pasar20festival.nl/vroegboek.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 2 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 3 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 4 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24
De organisatie toont trots het tot nog toe opgehaalde bedrag: 49.250 euro.
Bijna 50.000 euro opgehaald tijdens 24 uur Lansingerland Algemeen 17 apr, 14:07

Uit de krant