Melissa bakt van jongs af aan
Melissa bakt van jongs af aan

Melissa’s Sweet Bakery, voor elke gelegenheid iets lekkers!

Algemeen 539 keer gelezen

BLEISWIJK – Van jongs af aan hield Melissa al van bakken. Ze probeerde van alles uit en maakte regelmatig taarten voor vrienden en familie. Dit viel erg goed in de smaak en ze kreeg veel positieve reacties. Steeds vaker kreeg ze de vraag of ze een taart kon maken of koekjes. Het bakken werd een uit de hand gelopen hobby. \

In juni jl. besloot Melissa om het bakken te gaan professionaliseren, dat was het begin van Melissa’s Sweet Bakery.

Professionaliseren
In de loop van de tijd had ze veel materiaal zoals taartversieringen, taartvormen en keukenbenodigdheden aangeschaft. Het werden er steeds meer. Met behulp van haar vader werd de keuken deels verbouwd, waardoor Melissa meer werkplek kreeg en extra opbergruimte. Ze maakte een account aan op social media en plaatste verschillende voorbeelden van taarten, cupcakes en koekjes.

Fondanttaarten, dripcakes en cupcakes zijn erg gewild

Voorbeelden
Melissa kan voor elke gelegenheid een taart, cupcake of koekjes verzorgen geheel naar persoonlijke wens. Onlangs maakte ze bijvoorbeeld voor een klant koekjes in de vorm van een Playstation, een hype onder de stoere jongens. Ook taarten met fondant, dripcakes en cupcakes zijn erg gewild. “Soms komen klanten met een voorbeeld, maar ik kan ook meedenken”, zegt Melissa. Taarten worden in verschillende vormen en lagen gemaakt. Als basis gebruikt Melissa de Funcake mixen. “Die vind ik erg fijn om mee te werken.”  Voor meer informatie over de verschillende taarten, cupcakes en koekjes kan er vrijblijvend contact opgenomen worden met Melissa.

Contactgegevens:
Tel: 0639292496
E-mail: melissassweetbakery@hotmail.com
www.facebook.com/Melissas-Sweet-Bakery

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant