v.l.n.r. Ramon Chatrer, Farida Laan en Noob. (Foto: PR)
v.l.n.r. Ramon Chatrer, Farida Laan en Noob. (Foto: PR)

Winnaars Sonneveldprijs in Theater ‘t Web

Algemeen 74 keer gelezen

Bleiswijk - Op zaterdagavond 2 oktober staan de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival op het podium van Theater ‘t Web in Bleiswijk. 

Achtereenvolgens spelen die avond Farida Laan, Ramon Chatrer en het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando). n00b werd eerder dit jaar door zowel de jury als het publiek uitgeroepen tot winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
De jury van de AKF Sonneveldprijs 2021 omschreef duo n00b als “een komisch duo dat opvalt door schaamteloze teksten en snelle schakels tussen verschillende rollen en scènes”. Over Farida Laan oordeelde de jury: “Ze brengt een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met haar unieke bewegingen”. “Ramon heeft een diepe stem waarmee hij prachtig zingt op knap gecomponeerde nummers met mooie melodieën en harmonische wendingen”, aldus de jury.

Kaarten
De kaartverkoop is inmiddels gestart. De toegangsprijs voor cabaretvoorstellingen is €17,50, inclusief een gratis consumptie
(voor film en theaterdiner gelden andere tarieven). Theater ‘t Web volgt bij de voorstellingen de op dat moment geldende landelijke corona-maatregelen voor culturele optredens: de actuele maatregelen staan vermeld op www.theatertweb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant