Afbeelding

Grondige renovatie Alexandrium Shopping Center

Algemeen 118 keer gelezen

Regio - Er staat iets moois te gebeuren in Alexandrium Shopping Center. Het winkelcentrum krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling en ondergaat een grondige renovatie, zodat het weer klaar is voor de toekomst en aansluit bij de wensen en behoeftes van de moderne consument.

Vorige week heeft Klépierre, eigenaar van winkelcentrum Alexandrium Shopping Center, haar plannen voor de renovatie van Alexandrium Shopping Center gepresenteerd aan de ondernemers van het winkelcentrum. Tevens is de start van de eerste fase aangekondigd. Klépierre investeert in deze eerste fase circa €15,5 miljoen. Aanleiding voor de renovatie Alexandrium Shopping Center trekt miljoenen bezoekers per jaar en het centrum heeft bij vele bezoekers een speciaal plekje in het hart.

De laatste renovatie van Alexandrium Shopping Center dateert uit het jaar 2000; de periode dat het winkelcentrum werd gekoppeld aan de toen nieuw ontwikkelde Megastores en Woonmall. Inmiddels verdient het winkelcentrum opnieuw een renovatie. De uitstraling van het huidige winkelcentrum is wat gedateerd en er is gebrek aan daglicht. Alexandrium Shopping Center ondergaat daarom een metamorfose, waardoor het centrum weer een frisse en eigentijdse uitstraling krijgt en beter aansluit bij de wensen en behoeftes van de moderne consument. Daarnaast stelt de renovatie het winkelcentrum in staat om nieuwe huurders aan te trekken. Met de renovatie wordt ingezet op het verbeteren van de winkelbeleving van de bezoeker. Het gehele winkelcentrum blijft goed bereikbaar tijdens de renovatie en bezoekers kunnen ongehinderd blijven winkelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant