Ontdekken of hockey iets voor jou is? Je bent welkom bij HVB op 12 mei. (Foto: PR)
Ontdekken of hockey iets voor jou is? Je bent welkom bij HVB op 12 mei. (Foto: PR)

HVB Bleiswijk organiseert Open Jeugd Dag

Sport

Bleiswijk - In navolging op de geweldig succesvolle Open Jeugd dag van vorig jaar gaat ook dit jaar Hockey vereniging Bleiswijk een sportieve middag organiseren op zondag 14 mei 2023 van 13:00 tot 17:00, met als doel nieuwe leden te werven. Deze open dag is voor alle bassischool kinderen in Langsingerland en deelname is gratis.

Kinderen worden op leeftijd en hun eigen voorkeur in groepjes verdeeld en gaan onder begeleiding een rondje doen langs alle leuke activiteiten die uitgesteld staan. De organisatie van dit middag vullende programma is in handen van onze jongste jeugd trainers en die maken er altijd een groot feest van. De kinderen kunnen naast een 27 meter lange stormbaan ook een pannenkoek, suikerspin en onbeperkt ranja verwachten. Voor de ouders is het clubhuis de hele middag open en kun je met een drankje gezellig wat tijd doorbrengen op ons terras terwijl de kinderen spelen. Voor de ontwikkeling van kinderen kan een gave teamsport heel belangrijk zijn. Door fijn te trainen met je leeftijdsgenoten en spelen tegen andere clubs leren kinderen op vroege leeftijd al belangrijke lessen over inzet en samenspelen. Kinderen die een leuke middag hebben gehad kunnen zich inschrijven voor 3 proeftrainingen met het team waar ze voor uit zouden kunnen komen. Als dit ook bevalt kunnen ze definitief lid worden. Mocht je willen kennismaken met onze club meld je dan aan via HVBopenjeugd@gmail.com en dan leggen we een stick voor je klaar! Deelnemers mogen sportieve kleding aan, stick hebben wij. Wel moet verplicht een bitje worden gedragen, die zijn te koop voor 7 euro.

Jongens gezocht
HVB is in het bijzonder op zoek naar jongens om de teams compleet te maken. Het uitwisselen van spelers kan ervoor zorgen dat je toch op je eigen niveau kunt blijven spelen. We zien dat juist bij veel jongens dispensatie moet worden aangevraagd om lager te mogen spelen. Rondom Bleiswijk zie je dat clubs als Pijnacker, Zoetermeer, Waddinxveen, Ommoord, Delft, Rijswijk, Ypenburg en Gouda vaak ook wat moeite hebben om alle teams compleet te krijgen. Bij grote clubs als Rotterdam en Berkel zie je dat de sluitpost soms een net te klein team of veel te groot jongens team is. “In de jongste jeugd spelen teams 6 tegen 6, later wordt dit 8 tegen 8 maar uiteindelijk moet er een elftal worden gevormd” In de leeftijd 8 tot 12 jaar is HVB Bleiswijk op zoek naar spelers voor hun jongens teams. Juist voor die spelers die net buiten de boot vallen en hierdoor niet op hun eigen speelsterkte kunnen uitkomen kan een (tijdelijke) uitwisseling een uitkomst zijn. Het verschil tussen een seizoen op je tenen of een leuke ervaring is maar 10min rijden. Bleiswijk ligt mooi centraal en is goed aan te rijden. We zijn een actieve club met veel aandacht van onze coaches en trainers voor de ontwikkeling van de spelers. Ook kinderen die weleens een andere sport willen proberen zijn van harte welkom om te komen proeftrainen. Meer info:
www.hvbleiswijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Er zijn nog te veel mensen die de weg naar Veilig Thuis niet weten te vinden.
Nieuwe regiovisie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling veelvuldig besproken Algemeen 1 uur geleden
De meiden van groep 5 en 6 van OBS Groenehoek hadden er zin in!
Veel animo voor schoolvoetbaltoernooi Algemeen 4 uur geleden
In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 22 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 19 apr, 10:12

Uit de krant