Foto: Provincie Zuid-Holland
Foto: Provincie Zuid-Holland

Provincie vernieuwt asfalt Hoefweg

Algemeen 248 keer gelezen

Bleiswijk - De provincie Zuid-Holland vernieuwt het asfalt van de N209 op de Hoefweg ter hoogte van Bleiswijk. De werkzaamheden zijn eind juli begonnen.

Om de N209 in goede staat te houden, vervangt de provincie het asfalt op een deel van deze weg. Daarnaast worden de stootplaten op sommige plekken verhoogd of vervangen. De stootplaten ondersteunen het viaduct en verdelen de druk op de ondergrond. Op het kruispunt met de A12/N209 worden nog een aantal kleine aanpassingen gedaan om de veiligheid en de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

Planning en hinder
De werkzaamheden zijn aangevangen in het laatste weekend van juli. Aankomend weekend wordt voor het laatst aan de weg gewerkt. De weg is dicht van vrijdag 13 augustus 21.00 uur tot maandag 16 augustus 5.00 uur.

De aannemer werkt daarnaast tussen 2 en 6 augustus aan de parallelweg Hoefweg. Mochten de werkzaamheden uitlopen door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, dan worden deze werkzaamheden in het reserveweekend uitgevoerd. Dit weekend staat gepland op vrijdag 20 augustus tot maandag 23 augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant