Afbeelding

Van den Bogerd Transportgroep zoekt chauffeurs

Algemeen 1.419 keer gelezen

Bergschenhoek – Iedereen die een baan in de logistieke wereld zoekt, moet een kijkje nemen op de site van Van den Bogerd Transportgroep. Het bedrijf is sinds 2014 in Bergschenhoek gevestigd en verzorgd verschillende vervoersdiensten. Het transportbedrijf rijdt met 125 trekkende eenheden en 230 getrokken eenheden, dat zijn de opleggers. “Bij elkaar hebben we een aardig wagenpark”, zegt eigenaar Martin van den Bogerd. 

Het onderhoud van de wagens van APK keuringen tot reparaties aan toe wordt in eigen beheer gedaan. “Hierdoor houden we zelf de regie”, zegt Van den Bogerd. We zijn daarom erg flexibel en kunnen onze medewerkers op een goede manier tegemoet komen met allerlei zaken. Dat de chauffeurs plezier in hun werk moeten hebben, vindt Van den Bogerd erg belangrijk. “Als chauffeurs met plezier het werk uitvoeren, stralen ze dit uit naar de opdrachtgever. De chauffeurs zijn immers het visitekaartje van het transportbedrijf. Die uitstraling maakt ons transportbedrijf tot wat het nu is”, zegt Van den Bogerd trots. In totaal telt het transportbedrijf 165 medewerkers. Als directeur staat Van den Bogerd gewoon tussen de medewerkers. “Er is geen onderscheid. Zo ben ik zelf opgevoed en ik vind dat dit de juiste manier is om de motivatie bij de medewerkers hoog te houden.”

Het transportbedrijf is op zoek naar enthousiaste en sociale chauffeurs. De chauffeurs dienen geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. De werktijden zijn in overleg goed af te spreken. Een belangrijke opdrachtgever van het transportbedrijf is TABS Holland. Van den Bogerd transportgroep heeft recent een elektrische wagen ingezet voor o.a. Tabs Holland. De auto rijdt op diesel en kan 20 km elektrisch rijden. In elektrisch gebied kan de wagen zonder uitstoot rijden. Voor de locatie in Bleiswijk zullen er 20 wagens worden ingezet. Met name voor deze grote klus zoekt Van den Bogerd Transportgroep nieuwe enthousiaste chauffeurs. Bij het transportbedrijf worden er voornamelijk dag ritten gereden.

Een groeiend bedrijf
Martin van den Bogerd is van jongs af aan al werkzaam in de logistieke wereld. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon, werkte hij bij zijn vader in het transportbedrijf. In 2004 nam hij het transportbedrijf Zijderhand Transport B.V. in Moerkapelle over. In 2014 verhuisde Van den Bogerd Transportgroep naar Weg en Land in Bergschenhoek. Op deze locatie heeft het transportbedrijf een bedrijfsterrein van ruim 2,5 hectare grond, volledig beschermd met hekken en camera´s, een groot kantoor en werkplaats geschikt voor het keuren en onderhouden van bedrijfsmaterialen. Het bedrijf blijft zich uitbreiden en in 2017 werd er een nieuwe locatie in Rijen opgezet. “We zitten nu op de twee beste hotspots in de regio. We verrichten onze diensten midden in het logistieke centra van Nederland”, zegt Van den Bogerd. Met deze locatie komt tevens een aanvulling op de bestaande activiteiten met het transport van volumineuze goederen en verpakkingsmaterialen. Ook is er op deze locatie ruim 10.000 m2 opslagruimte in gebruik.

“De chauffeurs zijn het visitekaartje van het transportbedrijf”

Vervoersdiensten
Van den Bogerd Transportgroep verzorgd vier soorten vervoersdiensten. Allereerst het zeecontainervervoer. Alle soorten en maten zeecontainers van de havens in Nederland en België worden naar de gewenste bestemmingen vervoerd. Voor het vervoer heeft Van den Bogerd Transportgroep de beschikking over een groot aantal multifunctionele chassis. De wagens zijn geschikt voorn ADR vervoer. Ook worden er allerlei soorten en maten beton, - weg en watermaterialen vervoerd. De wagens die Van den Bogerd Transportgroep hiervoor gebruikt zijn stenentrailers voorzien van verrolbare autokranen. Producten gaan van de fabrikant naar de meest uiteenlopende bouwlocaties en worden daar met behulp van de kraan op de juiste plek geplaatst. “Dit is een sterk groeiende tak binnen het bedrijf”, zegt Van den Bogerd. Ook verzorgd Van den Bogerd Transportgroep allerlei soorten houtvervoer. Vanuit Bergschenhoek en Rijen wordt ervoor gezorgd dat de ladingen bij de klant worden afgeleverd. De vrachtwagens met tautliner en bakwagens zijn uitgerust met meeneemheftrucks. Een meeneemheftruck is een heftruck die achter een vrachtwagen kan worden bevestigd, zodat de vrachtwagen zijn eigen heftruck heeft om de lading te laden of te lossen. Door het compacte formaat en de wendbaarheid van de heftruck is het ook mogelijk om op moeilijk benaderbare plaatsen en binnensteden te lossen. Ten slotte vervoert Van den Bogerd Transportgroep verschillende ladingen met grote volumes en een relatief laag gewicht. De vestiging in Rijen is overigens geschikt in het vervoeren van goederen met veel volume. Hiervoor beschikt het transportbedrijf over megatrailers, volume aanhangers en volumecombi’s.

Weg en Land 10
2661 DB Bergschenhoek
Tel: 010-3060380

E-mail: info@vandenbogerd.nl
www.vandenbogerd.nl


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant