Afbeelding

De Rooy Auto’s, een totaalpakket als gemak voor de klant

Algemeen 744 keer gelezen

Bergschenhoek – In 1965 begon Rinus de Rooij een automobielhandel aan de Leeuwenhoekweg. Meer dan 50 jaar later en twee verhuizingen verder is De Rooy Auto´s in Bergschenhoek niet meer weg te denken. Inmiddels werkt ook Michael de Rooij als derde generatie in het bedrijf en is opa Rinus nog dagelijks in het bedrijf te vinden. Klanten worden op een laagdrempelige en vriendelijke manier geholpen. Bij De Rooy Auto´s wordt er een totaalpakket aan de klant aangeboden. Van de verkoop van auto´s, onderhoud, spuiterij tot schadeherstel. Klanten mogen altijd binnenlopen voor advies of voor zomaar een praatje en een kopje koffie. “We maken graag tijd voor onze klanten”, zegt sales manager Maarten Barten. 

Rinus begon met het opknappen, repareren en handelen van auto’s. 10 Jaar later werd de schuur te klein en verhuisde Rinus het autobedrijf naar een grotere loods aan de Oosteindseweg. Weer 10 jaar later in 1985 verhuisde De Rooy Auto’s naar de huidige locatie aan de Warmoezierweg. Hier werd de basis gelegd voor het huidige autobedrijf De Rooy Auto’s, De Rooy Autolease en De Rooy Autoschade. Er kwam een spuiterij en een showroom met verschillende automerken. Ruim 50 jaar later heeft het bedrijf vele veranderingen meegemaakt, maar de service bleef altijd op nummer één staan. Met De Rooy Auto’s, De Rooy autoschade en De Rooy Leaseauto’s kan er een totaalpakker worden aangeboden. Indien er advies nodig is, kunnen klanten bij De Rooy aankloppen.

Verschillende diensten
Bij De Rooy Auto’s staat de klant altijd centraal. Samen met de klant wordt er naar de beste oplossing gezocht om in de wensen en behoeften te voorzien. Bij De Rooy Auto’s wordt er al jaren gewerkt met een vast team personeel. Enthousiasme en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. De werkplaats is ingericht met moderne testapparatuur om eventuele storingen op te lossen en het onderhoud van de auto te vergemakkelijken. De monteurs worden regelmatig bijgeschoold. Op deze manier blijven ze op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van de auto. Toen de allereerste SEAT Leon St in de showroom kwam, hadden de monteurs daar al een aantal weken training voor gevolgd. Klanten kunnen altijd langskomen ook zonder afspraak. Voor een snelle reparatie zoals een lekke band, hoef je vaak als klant ook niet te wachten. Bij de afdeling De Rooy Auto’s Car Cleaning kunnen de klanten de auto afgeven om volledig en vakkundig te laten reinigen. De Car Cleaning service van De Rooy Auto’s zorgt ervoor dat de auto weer als nieuw voelt. Doffe lak wordt helemaal opgehaald en zelfs kleine beschadigingen als krassen zijn verleden tijd. Wanneer klanten schade hebben aan de auto, zorgt De Rooy Autoschade voor het herstel. Dit kan voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, trailers en chassis. “Daarnaast kunnen alle mogelijke objecten in de kleurkeuze van de klant worden gesproten”, zegt Michael. In de loop van de jaren heeft De Rooy Auto’s en vaste klantenkring weten op te bouwen in en buiten Lansingerland. In het najaar komt er een dienst bij. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de uitgebreide Self-Storage mogelijkheden. De opslagplekken zijn elk moment van de dag toegankelijke en beschikbaar in verschillende afmetingen. Voor meer info kijk op: www.derooyopslag.nl .

“Klanten mogen altijd binnenlopen voor advies, een praatje of een kopje koffie”

Seat Service
De Rooy Auto’s is na 17 jaar erkend SEAT dealer te zijn geweest, In 2015 erkend SEAT service partner geworden. “SEAT is in al die jaren de rode draad door het bedrijf geweest”, zegt Maarten. Het onderhoud van de SEAT bij De Rooy Auto’s staat garant voor een auto die weer als nieuw rijdt, voor een langere levensduur en een hogere restwaarde. Bij De Rooy Auto’s zijn er originele onderdelen van de SEAT te krijgen. Wanneer de SEAT wordt onderhouden bij De Rooy Auto’s heeft de klant 24 uur per dag recht op gratis SEAT pechhulp in binnen, - en buitenland. Wanneer er een nieuwe SEAT wordt gekocht bij De Rooy Auto’s krijgt de klant een mobiliteitsservice er gratis bij. 2 Jaar lang kan er van deze hulpverlening worden geprofiteerd

De Rooy Autolease
De Rooy Autolease is gespecialiseerd in het leasen van zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. De Rooy Auto’s biedt verschillende mogelijkheden voor het leasen van een auto. Er kan worden gekozen voor financial lease, operational lease of private lease. Het grootste verschil tussen financial lease en operational lease, is dat de klant bij financial lease de eigenaar van de auto is. Als er sprake is van operational lease, is De Rooy Autolease verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto.

De Rooy Auto’s B.V.
Warmoeziersweg 14
2661 EH Bergschenhoek

Tel: 010-5212166
info@derooyautos.nl
www.derooyautos.nl 


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant