Streekmarkt het Beste van Berkel is een markt waar lokale winkels, tuinders en boeren hun producten kunnen tonen en verkopen.
Streekmarkt het Beste van Berkel is een markt waar lokale winkels, tuinders en boeren hun producten kunnen tonen en verkopen.

Schrijf je in voor Streekmarkt ‘Het Beste van Berkel’

Algemeen 1 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 13 mei houdt de winkeliersvereniging van Berkel Centrum weer een streekmarkt voor alle inwoners van Lansingerland en omstreken. 

Streekmarkt het Beste van Berkel is een markt waar lokale winkels, organisaties, tuinders en boeren hun producten kunnen tonen en verkopen aan het publiek. Het is leuk om te zien welke mensen achter de producten staan. Lokale producten van de tuinders uit de omgeving zijn populair, je moet ze alleen weten te vinden. De vele mooie adressen in de omgeving waar je kersen, aardbeien, bessen, bloemen, planten en groenten kunt kopen, presenteren zich op de markt, zodat je ze kunt vinden als het fietsweer wordt. Duurzaamheid is een actueel onderwerp, veel mensen zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen of op andere manieren te verduurzamen. Denk aan vervoer, kleding en afval. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op de markt vind je ook inspiratie en informatie om stapjes te maken naar een duurzamer leven. Op de streekmarkt staan verschillende initiatieven waar je je vragen kunt stellen.

Schrijf je in! 
Heb je zelf een initiatief, of verkoop je lokale en duurzame producten? Meld je aan https://winkelcentrum-berkel.nl/activiteit/2023/05/13/moederdagactiviteiten of bezoek deze pagina voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 2 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 3 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 21 uur geleden

Uit de krant