Afbeelding

Cigo Miro, voor een betaalbaar en origineel cadeau

Algemeen 694 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Cigo Miro, is een begrip aan het Westerwater in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Michel de Rooij nam in 2018 de winkel over. Typerend aan Cigo Miro is het uitgebreide assortiment aan cadeauartikelen voor diverse gelegenheden (zoals nu bijvoorbeeld geslaagd, EK voetbal, Vaderdag, bedankjes voor juf/meester en wenskaarten.) Voor een leuk en origineel betaalbaar cadeau kan je dus altijd bij Cigo Miro terecht!

Cigo Miro is een winkel waar je even naar binnen stapt, op zoek naar een leuk cadeautje of een kaartje. De cadeaus bevatten onder andere geurlampen van Ashleigh & Burwood en geurkaarsen van WoodWick. “Vanaf mei hebben we nu ook elke maand twee verschillende geuren WoodWick kaarsen met 25% korting”, zegt Michel. Verder hebben ze een breed tijdschriftenassortiment, de nodige kantoorartikelen en een uitgebreide collectie wenskaarten, feestartikelen, lotenverkoop (Staatsloten, Lotto en Krasloten), postzegels en een ruim assortiment cadeaukaarten. Ook verkoopt Cigo Miro nog steeds tabaksproducten en artikelen voor het elektronisch roken. Sinds januari dit jaar is het echter verplicht om deze uit het zicht van de klant te houden.

“Typerend aan Cigo Miro is het uitgebreide assortiment aan cadeauartikelen”

Services
Cigo Miro heeft ook een eigen bedrukservice. Daar zijn veel verschillende opties. Zo kunnen bijvoorbeeld T-shirts, bekers, slabbetjes, rompertjes, kaarsen en tasjes worden bedrukt of logo’s op bedrijfskleding. Klanten kunnen ook een eigen product aanleveren om te laten bedrukken. Er zijn veel mogelijkheden, Cigo Miro denkt graag mee met de klant. Cigo Miro heeft een stomerijservice, een DHL servicepunt en Homerr servicepunt voor het brengen en ophalen van uw pakketten.

Cigo Miro
Westerwater 16
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Tel: 0105113363
info@miro.cigo.nl


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant