Afbeelding

Intuïtie en gevoel centraal bij Rozemarijn Coaching & More

Algemeen 64 keer gelezen

Bergschenhoek – Sinds 2007 heeft Rozemarijn de Klerk haar praktijk Rozemarijn Coaching & More. Cliënten zijn in de praktijk welkom voor coaching, kindercoaching en reading. 

Ook geeft De Klerk in Delft de cursus: ‘De kracht van gedachten en intuïtie’. De Klerk onderscheidt zich door haar intuïtie. “Ik voel heel snel waar het pijnpunt zit en welke coachingstechniek het beste past bij de cliënt.” 

Coaching & kindercoaching
Coaching geeft de persoonlijke ontwikkeling een boost waardoor de cliënt weer meer in zijn kracht komt als hij is vastgelopen in werk of privé. Bij kindercoaching kan het gaan om het krijgen van meer zelfvertrouwen, het assertiever worden en het leren omgaan met verlies.

Reading
Het doel van een reading is inzicht geven in het leven en de mogelijkheden van de cliënt. De Klerk vertelt de cliënt vanuit haar perspectief wat er zich in het leven van de cliënt afspeelt. De energie en informatie voelt ze aan. “Het is niet altijd wat men verwacht te horen, maar het geeft de cliënt wel inzicht en punten om over na te denken.”

Kracht van gedachten en intuïtie
Bij deze cursus staat het vinden van de juiste balans tussen gedachten en intuïtie centraal. De Klerk legt uit hoe gedachten werken en hoe intuïtie werkt en laat dit de cursisten ervaren. “Intuïtie bepaalt wat goed voor je is. Gedachten komen vaak voort uit angst en overstemmen de intuïtie.” De cursus leert om minder aandacht te besteden aan de gedachten en meer te focussen op de intuïtie.

Rozemarijn Coaching & More
Koolzaadveld 17
2661 VR Bergschenhoek
06-28515364

rozemarijndeklerk@gmail.com

www.rozemarijndeklerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant