Een goede teamspirit is het halve werk!

Selectieteams van HVB doen goede zaken

Algemeen 1 keer gelezen

Bleiswijk - Op een ijskoude zondagmiddag kwamen de dames van HVB drie keer op voorsprong en sloot Wateringse Veld drie keer aan.

In het eerste kwart kwam HVB op voorsprong door een tennisgoal van Kim Kleijwegt. In het tweede kwart was het Emma van Vliet die de 2-1 binnen tikte bij de tweede paal. Romy van de Burg zette met een fantastische rush vanaf de eigen helft de 3-2 op het scorebord. Er zijn grote stappen in de goede richting gezet en winst komt steeds dichterbij. Volgend weekend een herkansing tegen Prinsenbeek D1. HVB Heren speelde thuis tegen Heerhugowaard. De thuisploeg speelde met een verzorgd en hoog baltempo maar een doelpunt bleef nog uit in het eerste kwart. Daar werd de ploeg niet zenuwachtig van. In het tweede kwart viel het eerste doelpunt, de score werd uiteindelijk uitgebreid naar 6-0. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. De heren herstarten de competitie in maart als minst gepasseerde team van de