Violiste Barbara Kurmann is ook van de partij.
Violiste Barbara Kurmann is ook van de partij.

Najaarsconcert Hollands Christelijk Mannenkoor

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - Dit jaar is kerkgebouw De Bron als locatie gekozen voor het jaarlijks herfstconcert van het Hollands Christelijk Mannenkoor. Dit grootste mannenkoor van de regio staat onder leiding van Arjan Breukhoven. 

Al meer dan dertig jaar weet deze dirigent de mannen tot het allerbeste resultaat te inspireren. Eenieder is welkom dit mee te maken op vrijdagavond 21 oktober vanaf 20.00 uur. Het belooft ook dit jaar een waar muziekfeest te worden. Wat te denken van de geweldige zangeres Elisa Mannah, verder Liselotte Rokyta die weergaloos de panfluit bespeelt en Barbara Kurmann die betoverende muziek uit haar viool weet te halen. Vervolgens is de begeleider op het orgel Evert van de Veen en op de piano speelt toonkunstenaar Arjan Breukhoven. Het mannenkoor zal bekende en populaire nummers ten gehore brengen. Ook zijn er weer een aantal nieuwe nummers aan het repertoire toegevoegd. De aanvang is 20.00 uur en de entree is 15 euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. De deuren van Kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97 in Berkel en Rodenrijs gaan om 19.30 uur open. Kaartverkoop bij Schoenmakerij Bik, Bergschenhoek; Boek- en tijdschriftenwinkel Janneke in Berkel en Rodenrijs en bij Primera Sandra in Bleiswijk. Ook aan de zaal zijn kaarten te verkrijgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 10 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 13 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 14 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 16 uur geleden

Uit de krant