Foto: gemeente Lansingerland
Foto: gemeente Lansingerland

Werkzaamheden openbare verlichting Rottekade

Algemeen 104 keer gelezen

Bergschenhoek - Aan de Rottekade worden binnenkort werkzaamheden aan de openbare verlichting uitgevoerd. De huidige verlichting is verouderd en aan vervanging toe. 

De huidige lampen worden vervangen voor ledverlichting. Ledverlichting is energie zuiniger en de levensduur is langer dan bij de huidige verlichting. Om te zorgen dat de Openbare Verlichting voldoet aan de richtlijnen en eisen zijn er vooraf lichtberekeningen en lichtplannen gemaakt. Dit betekent dat er naast het vervangen van de lampen ook enkele lichtmasten verplaatst en/of bijgeplaatst gaan worden. Omdat ledverlichting gericht helder licht geeft, kunt u het licht anders ervaren. Daar waar nodig past de gemeente een afscherming toe om inschijn in uw woning te beperken.

Uitvoeringsperiode
De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 9 en week 10 (tussen 1 en 12 maart 2021) door Unsal Infratechniek B.V. en duren meerdere dagen afhankelijk van de weersomstandigheden. Op de website van de gemeente vindt u meer informatie over in welke wijken de verlichting wordt vervangen. 

Heeft u een vraag over deze werkzaamheden?
Heeft u vragen tijdens de uitvoering dan kunt u contact opnemen met Robert-Jan Lemmens. Heeft u vragen over het project dan kunt u contact opnemen met Tim Wiebenga. Beide zijn bereikbaar via het telefoonnummer (010) 800 40 00 of per mail via info@lansingerland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant