Sybrinne Straver toont haar prijs.
Sybrinne Straver toont haar prijs.

Internationale prijs voor fotograaf uit Lansingerland

Algemeen

Lansingerland - Mooie herinneringen vastleggen en beelden maken die met de tijd nog veel waardevoller worden. Dat is wat Sybrinne Straver van In Beeld fotografie het liefste doet. En niet zonder succes. Vorige maand mocht zij twee mooie prijzen in ontvangst nemen voor haar werk.

In 2020 nam Sybrinne deel aan de Unlike Portrait Awards. Een initiatief dat portretfotografen over de wereld wil verbinden en elk jaar een internationale fotowedstrijd organiseert. Aangezien Sybrinne gespecialiseerd is in het fotograferen van families en kinderen, deed ze mee in de categorie family. “Ik koos voor de foto van twee broertjes, omdat de spontaniteit ervan af spat. Het is duidelijk niet geposeerd, de lol straalt ervan af en daarnaast valt het licht prachtig”, legt Sybrinne uit. Dat bleek een goede keus, want met deze foto werd ze eerste binnen haar categorie. Daarnaast had de vierkoppige jury nog een verrassing, want ze werd ook nog uitgeroepen als derde van alle categoriewinnaars en mocht hiervoor de mooie award in ontvangst nemen. “Het is echt te gek om waardering te krijgen voor mijn werk. Natuurlijk is het voor mij het belangrijkste dat mijn klanten blij zijn met de foto’s. Maar het geeft wel extra energie om op deze manier erkenning te krijgen”, zegt ze. “Of ze dit jaar weer mee gaat doen aan de wedstrijd? Nou en of!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 17 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 18 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 20 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 21 uur geleden

Uit de krant