Sander Reedijk en Jasper Rotgans bij de skipiste.
Sander Reedijk en Jasper Rotgans bij de skipiste.

Wedstrijden skiën bij Outdoor Valley Wintersport

Algemeen 235 keer gelezen

Bergschenhoek - Outdoor Valley Wintersport slaat de handen ineen met RS Skiteam To The Top. Gezamenlijk starten ze met een wedstrijd skiteam op de borstelbaan in Bergschenhoek. Beide partijen bundelen met deze samenwerking hun krachten en zullen fanatieke wintersporters gaan begeleiden in de wedstrijdskisport. Het team krijgt de naam RS Skiteam Bergschenhoek.

Nog voor de winter officieel van start is gegaan staan de eerste leden van RS Skiteam Bergschenhoek bovenaan de skipiste van Outdoor Valley Wintersport. Het wedstrijdskiteam gaat hoogwaardige wedstrijd skitrainingen aanbieden aan skiërs van alle leeftijden. De eerste leden zijn allemaal tieners, maar deelnemen wordt al mogelijk vanaf zes jaar. Skiërs die het skiën als sport willen gaan beschouwen kunnen zich aanmelden voor een proeftraining. “Door de coronacrisis moesten we opzoek naar een trainingslocatie in de buitenlucht”, vertelt Sander Reedijk, eigenaar en hoofd skitrainer van RS Skiteam To The Top. “Outdoor Valley Wintersport bood ons een mooie trainingslocatie. Als snel hadden we het erover dat we door samen te gaan werken onze krachten konden gaan bundelen. De trainingsfaciliteiten van Outdoor Valley bieden tal van mogelijkheden in zowel de winter als de zomer. Als we dat bundelen met onze kennis in de skisport kan daar iets heel moois uit voortkomen”, vult hij aan.

RS Skiteam To The Top
RS Skiteam To The Top is opgericht in 2016 en traint sindsdien in Nederland en Oostenrijk getalenteerde skiërs. Outdoor Valley Wintersport wil met RS Skiteam Bergschenhoek het wedstrijdskiën in de regio Rotterdam terug op de kaart zetten. “De meeste Nederlanders zien het skiën en snowboarden in Nederland als voorbereiding op dat ene weekje wintersport per jaar. Dat is zonde, want in Nederland hebben we tal van faciliteiten die ons in staat stellen het hele jaar rond te kunnen genieten van de verschillende wintersporten”, aldus Jasper Rotgans, eigenaar van Outdoor Valley Wintersport. “RS Skiteam Bergschenhoek is een wedstrijd skiteam, maar voorop staat dat onze leden vooral plezier moeten beleven aan het skiën. De resultaten volgen dan vanzelf”, legt Rotgans uit. Het wedstrijd skiteam in Bergschenhoek traint op donderdagavond. Er zullen binnenkort nieuwe trainingsmomenten bijkomen. Lijkt het jou leuk om wedstrijden te gaan skiën, maar weet je niet zo goed wat je kunt verwachten? Op de website van Outdoor Valley Wintersport kun je handige informatie vinden en je aanmelden voor een proeftraining:
www.outdoorvalleywintersport.nl.

Outdoor Valley Wintersport
Outdoor Valley Wintersport is gelegen in het Hoge Bergse Bos aan de Rottebandreef in Bergschenhoek. De kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en volwassenen om te leren skiën en snowboarden. Kom eens langs voor een spectaculaire afdaling over een van de tubebanen!

Het is mogelijk om op hoogwaardig niveau skitrainingen te volgen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant