Gill Bockting, Anouk Hulst, Vera Breugem, Harmke van der Graaf en Marit Driegen hebben een eigen bedrijfje opgezet in coronatijd.
Gill Bockting, Anouk Hulst, Vera Breugem, Harmke van der Graaf en Marit Driegen hebben een eigen bedrijfje opgezet in coronatijd.

Scholieren Wolfert Lyceum zetten eigen bedrijfje op

Algemeen 350 keer gelezen

Bergschenhoek - Vijf enthousiaste meiden uit de zesde klas vwo van het Wolfert Lyceum hebben tijdens de coronaperiode een eigen bedrijfje opgestart: FairPlants. Ze verkopen zogenoemde airplants.

De meiden verdienen niets aan het bedrijfje. Hun winst gaat namelijk naar school en hun aandeelhouders. Doel van deze onderneming is om te leren over het ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken. “Tevens willen we ondernemingen inspireren om in deze moeilijke coronatijd tóch een bedrijf op te zetten”, vertelt Vera Breugem, een van de oprichters. De airplant leeft niet van aarde. Het plantje haalt voedingsstoffen uit de lucht. “De verzorging is daarom ook minimaal”, aldus Vera. “Daarnaast vinden we het erg belangrijk om te werken met planten die fair worden behandeld. De plantjes zijn biologisch gekweekt, er worden dus geen hormonen en kleurstoffen aan toegevoegd.” FairPlants verkoopt de plantjes met een mooi design eromheen. Ze bieden verschillende varianten frames en airplants aan, zodat het helemaal bij u past! Leuk voor in huis, op kantoor, of als cadeautje. Nieuwsgierig? Of een plantje kopen? Kijk dan op de website www.fairplants.online of stuur een mailtje naar fairplantsjc@gmail.com. FairPlants is ook op Instagram (@FairPlants_jc) en Facebook (Fair Plants) te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant