Telersvereniging Prominent, de innoverende specialist in tomaten, won dit jaar. Ze behouden de titel een extra jaar.
Telersvereniging Prominent, de innoverende specialist in tomaten, won dit jaar. Ze behouden de titel een extra jaar.

Tuinbouw Ondernemersprijs richt zich op 2022 met vernieuwde opzet

Algemeen 87 keer gelezen

Regio - Dit jaar geen verkiezing van beste ondernemer, geen nieuwjaarsbijeenkomst in de Keukenhof, ook wordt er geen webinar georganiseerd. Het bestuur van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs slaat een jaar over en organiseert volgend jaar de verkiezing met een vernieuwde opzet. 

Voorzitter Michiel F. van Ginkel: ‘De afgelopen maanden was weer duidelijk dat de tuinbouwsector vitaal is; ze is in staat te improviseren, aan te passen en te overwinnen. Dát willen we met de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022 benadrukken. Het geeft ons tijd om ons te bezinnen om op een nieuwe manier onderscheidend ondernemerschap en nieuwe initiatieven in de schijnwerpers te zetten. Om ondernemers te belonen en te inspireren. Want er zijn veel prachtige ondernemingen en bedrijven die de schouders zetten onder de sector. In deze tijden verdienen zij waardering. Vanaf juni starten we weer met de vernieuwde versie van de ondernemersprijs’.

Prijs blijft bij winnaar 2020
Telersvereniging Prominent, de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020, houdt de titel nog een extra jaar. Door de maatregelen rondom de pandemie heeft de telersvereniging nog niet maximaal profijt van de prijs ontvangen.

Tuinbouw Ondernemersprijs
De Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met durf, doorzettingsvermogen en visie vernieuwing en duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. Op deze wijze wil de stichting aandacht vestigen op goed en innovatief ondernemerschap, de schijnwerpers richten op positieve ontwikkelingen binnen de sector, maar ook ondernemers en hun bedrijven belonen voor hun uitmuntende prestaties en ze aansporen tot vernieuwing.

Genomineerden en winnaars treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers, waar de hele tuinbouwsector trots op is.

Steun
Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs wordt ondersteund door de partners Interpolis, GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Flynth adviseurs en accountants, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Rabobank.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant