Afbeelding
Volop vacatures!

Aweta zoekt collega’s

Algemeen 425 keer gelezen

Wij zoeken collega’s! Bekijk onze vacatures via de website: aweta.com/nl/over-ons/werken-bij.

De Aweta Groep heeft een wereldwijd toonaangevende positie op het gebied van volledig geautomatiseerde en geïntegreerde sorteer- en verpakkingssystemen voor groenten en fruit. De productie-, verkoop- en logistieke kantoren zijn wereldwijd gevestigd in de belangrijkste groente- en fruitgebieden. Bij de Aweta Groep werken 300 gedreven (technische) professionals.

Transport Verlader Fulltime / VMBO / Heftruck- en VCA certificaat
Werkzaamheden bestaan uit het verladen van sorteer- en verpakkingsmachines. De machines worden na het assemblageproces gedemonteerd, bekist en transport klaar gemaakt, waarna ze vervolgens in de daarvoor bestemde containers/vrachtwagen worden geladen.

Oproepkracht Productiemedewerker 0-urencontract / geen opleidingsvereisten
Als oproepkracht kun je opgeroepen worden om een run van bijvoorbeeld 1000 plastic onderdelen tot een unit te monteren. Je legt hiervoor de onderdelen in een mal om vervolgens met de pers dit tot een unit te persen en deze weer te verpakken in dozen. Een ander voorbeeld kan zijn dat je 500 houders aan de cup (bakje) moet monteren met schroefjes met ondersteuning van een pers. Naast bovenstaande voorbeelden zijn er meer varianten mogelijk van productiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden dienen op kantoor plaats te vinden aangezien de pers daar staat gemonteerd.

Medewerker Databeheer Parttime 18 - 32 uur / minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
Voor het sorteren van groente en fruit maken wij gebruik maken van hoogwaardige camera technologie. Voor deze camera technologie wordt kunstmatige intelligentie gebruikt om te beoordelen of een stuk groente of fruit voldoet aan de geldende kwaliteitseisen. Voor kunstmatige intelligentie heeft de computer voorbeelden nodig met wat goed en fout is. Het genereren van deze voorbeelden wordt handmatig gedaan door een team van collega’s.



Ook adverteren op Telstar Online? Bereik tienduizenden dorpsgenoten in één klap. Mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant