Afbeelding

Van Mossel neemt ROGAM Bedrijfswagens over

Algemeen 345 keer gelezen

Lansingerland - Van Mossel heeft een overeenkomst bereikt met Hans en Robert Hogenbirk en Hans van Ruiten. De overname omvat de dealerschappen van bestelwagens en trucks van de merken Mercedes-Benz en Fuso. Het gaat om zes vestigingen met bijna tweehonderd medewerkers. Van Mossel completeert hiermee het huidige merkenaanbod van 26 automerken in Nederland. De transactie is voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en is gepland om begin december dit jaar te worden afgerond.

Robert Hogenbirk, directeur Hogenbirk Bedrijfswagens zal als clusterdirecteur verantwoordelijk worden binnen Van Mossel voor de Mercedes-Benz Vans & Trucks. Voor Hans van Ruiten komt de overname als een logisch vervolg op de eerdere overname door Van Mossel: “Na de succesvolle voortzetting door Van Mossel vanaf maart 2018 van de ROGAM personenwagen activiteiten zijn we in gesprek gebleven. Nu is het moment gekomen om ook de vier ROGAM Bedrijfswagen vestigingen met volle overtuiging los te laten.”

65 jaar
Ook ROGAM heeft een rijke historie en bestaat dit jaar 65 jaar. “Door de jaren heen hebben we een mooie en grote klantenkring op kunnen bouwen, waarbij een goede aftersales altijd het uitgangspunt is geweest”. “Met het samenvoegen van ROGAM en Hogenbirk creëren we een aanzienlijke, sterke bedrijfswagendealer voor de regio Groot-Rotterdam en stellen we de toekomst veilig, voor zowel onze klanten als onze medewerkers”, stellen zowel Robert Hogenbirk en Hans van Ruiten met het volste vertrouwen vast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant