Afbeelding

Bieb weer dicht: bezorgen aan huis en afhalen op afspraak

Algemeen 1 keer gelezen

Lansingerland - Sinds 14 december zijn er weer nieuwe coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat Bibliotheek Oostland de telefonische spreekuren weer is gestart. Elke dag zitten medewerkers klaar van 10.00-13.00 uur om vragen te beantwoorden. In tegenstelling tot eerdere gesloten periodes is het nu dagelijks, en uitsluitend op afspraak, mogelijk om boeken tussen 12.00 en 13.30 uur af te halen. Met uitzondering van Bergschenhoek. De overige gereserveerde boeken worden aan huis bezorgd. 

De bezorgdagen zijn maandag en vrijdag. Boeken kunnen in Berkel, Bleiswijk, Pijnacker en Nootdorp teruggebracht worden in de daarvoor bestemde buitenbussen of bakken in de hal. Voor speelotheek Harlekino geldt dat er géén speelgoed gereserveerd of ingeleverd kan worden. Bibliotheek Oostland bezorgt de boeken aan huis in; Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. Meer informatie op www.bibliotheekoostland.nl.

Taalhuis
De bijeenkomsten van het Taalhuis gaan weer zoveel mogelijk digitaal plaatsvinden.

Theaters dicht
Theater ’t Web en Theater CulturA en Zo hebben ook de deuren gesloten. Er wordt druk gewerkt aan het informeren van alle theaterbezoekers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant