Afbeelding

Opnieuw hardloopevenement in Groenzoom

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - Zondag 30 augustus vindt opnieuw een hardloopevenement plaats in de prachtige Groenzoom. 

“Afgelopen 16 augustus hebben we met succes de LOXAM Lansingerland Summer Run georganiseerd. Dat was het eerste coronaproof hardloopevenement op de weg van Nederland. We hebben ontzettend veel enthousiaste complimenten van blije deelnemers gekregen, en de gemeente, politie, GHOR en veiligheidsregio hebben gezien dat het evenement helemaal veilig en volgens de richtlijnen is georganiseerd”, vertelt organisator Rob Hair. Tegelijk kreeg de organisatie teleurgestelde opmerkingen van hardlopers die het heel jammer vonden dat ze niet mee konden doen. In de eerste plaats omdat ze ook graag weer een wedstrijd willen lopen, en ook omdat ze de bijzonder mooie medaille aan hun collectie toe willen voegen. Rob gaat verder: “Wij hebben daarom met de gemeente overlegd en toestemming gekregen om nogmaals de loop te organiseren. En dat gaan we dan ook doen!”

Inschrijven
Op 30 augustus kun je meedoen aan de de LOXAM Summer Holiday Run. Je kunt kiezen uit een 5 of 10 km en als je dat liever wil kan je virtueel deel te nemen. En nog wat leuks: de sponsors LOXAM, Ruitenburg Advies en Accountants, Fundament Advies, Hart van Lansingerland en Van Herk Makelaardij vinden het zó tof dat dit georganiseerd wordt, dat zij het mogelijk maken dat je voor een ‘ouderwets’ tarief kunt inschrijven. Doe je dat uiterlijk zaterdag aanstaande, dan ben je helemaal spekkoper. Er zijn maximaal 600 startbewijzen. Dus: schrijf je snel in, trek je wedstrijdshirt alvast uit de kast, poets je loopschoenen op, en dan zien we je binnenkort aan de start!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

High Angle View Of A Businessperson Stopping Colorful Dominoes From Falling On Desk
Bijeenkomsten valpreventie Algemeen 11 minuten geleden
Er zijn nog te veel mensen die de weg naar Veilig Thuis niet weten te vinden.
Nieuwe regiovisie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling veelvuldig besproken Algemeen 2 uur geleden
De meiden van groep 5 en 6 van OBS Groenehoek hadden er zin in!
Veel animo voor schoolvoetbaltoernooi Algemeen 5 uur geleden
In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 23 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 19 apr, 11:44

Uit de krant