Afbeelding

Shirley en Spiro uit Berkel winnen 100.000 euro

Algemeen 132 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Een droom is werkelijkheid geworden voor Shirley en Spiro uit Berkel en Rodenrijs. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. 

Om het nieuws nog even geheim te houden, werden Shirley en Spiro eerst met een smoes uitgenodigd bij Safaripark Beekse Bergen. Daar stond Jamai Loman klaar om hen te verrassen met de cheque. Vorig jaar was er ook al een inwoner uit Berkel en Rodenrijs die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen won de winnares 10.000 euro. Shirley en Spiro zijn compleet overdonderd als zij het bedrag van 100.000 euro op de cheque zien staan: “We gaan het waarschijnlijk aan de kinderen besteden.”

Deelnemers én cultuur winnen
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant