Oscar van den Hul links op de foto heeft effectief uitgehaald, de tip-in van Daan van Dijk is niet meer nodig: 2-0 (Foto: Erik van Dort)
Oscar van den Hul links op de foto heeft effectief uitgehaald, de tip-in van Daan van Dijk is niet meer nodig: 2-0 (Foto: Erik van Dort)

Eerste teams HBR halen volle buit binnen

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - De selectieteams van HBR speelden deze zondag thuis. Voor het eerst dit seizoen met publiek. Dat publiek werd verwend, want eerst wonnen de dames met 2-0 van en vervolgens wonnen de mannen vooral dankzij een spectaculaire eerste helft met 3-1 van Berkel Enschot.

Bij de dames werd er pas na rust gescoord. Lisette Zwaan brak de ban toen ze bijna vanaf de achterlijn de bal langs de keeper in de verre hoek wist te slaan. Hoge druk in het vierde kwart werd uiteindelijk beloond met een mooi tweede doelpunt. Floortje Gilhuijs zetten goed door langs de achterlijn en gaf de bal goed voor aan Eveline Kersloot, die goed binnensloeg: 2-0. De heren kenden een fantastisch begin: al in de tweede minuut opende zij de score via Cees van Huët. maakte een lange rush over de rechterkant. HBR behield het overwicht. In het tweede kwart zette Daan van Dijk goed door naar de achterlijn. Hij haalde de bal scherp diagonaal terug, waarna Oscar van den Hul van ruime afstand de bal hard binnensloeg. Het kon niet op deze eerste helft want Jort van Dijk bediende Cees van Huët en deze tekende 3-0 aan. Bij een moment van onachtzaamheid wist Berkel-Enschot nog voor het rustsignaal eenmaal tegen te scoren. Na rust vielen geen goals meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 13 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 14 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 15 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24

Uit de krant