Afbeelding

Gratis energie besparen? Opgewekt in Lansingerland!

Algemeen

Woon jij in Lansingerland? En heb je een eigen huis? Dan merk je ongetwijfeld dat daar heel wat bij komt kijken. Je energie bijvoorbeeld. Hoe je daarin voorziet en wat het je kost. Nieuwe Lansinger Stroom helpt je met besparen.

Dat kan nu snel en gemakkelijk en je bespaart best veel. Dat kost je niets en levert al snel wat op. Door je bijvoorbeeld aan te melden voor een gratis energiebespaaractie. Dat doe je door hier een voucher aan te vragen.

Gratis energiebespaarbox
Je kunt kiezen uit een aantal opties, zo zijn er vier soorten gratis energiebespaarboxen met elk een eigen bespaarfocus: isolatie, water, verlichting en tocht. Elk met handige hulpmiddelen om gemakkelijk energie te besparen, ter waarde van gemiddeld 25 euro.

Hoge korting
Wat ook kan is kiezen voor een CV-inregeltoolkit. Als je een klein beetje handig bent, kun je deze zelf installeren. Zo bespaar je al snel veel energie. Dan is er nog de Speedcomfort, een ventilator die je onder je radiator klikt, waardoor de warmte beter verdeeld wordt en je minder energie verbruikt. Ten slotte is er de optie om korting te krijgen op het werk van een lokale installateur. Elke keuze heeft een waarde van 90 euro. Dat is dus snel verdiend. Maar er is meer.

Tips en tricks
Als Lansingerlander is het natuurlijk fijn om samen met plaatsgenoten te ontdekken hoe je nóg meer energie bespaart. Voor slimme tips en antwoorden op vele vragen meld je je aan voor de Facebookgroep Opgewekt in Lansingerland. Zo krijg je toegang tot handige tips en tricks om zelf energie te besparen, en deel je slim ideeën met elkaar.

Lansingerland streeft naar een energieneutrale gemeente en daar heeft iedereen voordeel bij. Of het nou voor je portemonnee, voor de natuur of voor je kleinkinderen is. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant