De showroom van Groenen Mobiliteit in Berkel en Rodenrijs.
De showroom van Groenen Mobiliteit in Berkel en Rodenrijs.

Kwaliteit en service bij Groenen Mobiliteit

Algemeen 170 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Een showroom en servicecentrum voor scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op-stoelen en allerlei aanverwante artikelen: dat treft u bij Groenen Mobiliteit op bedrijventerrein De Berkelse Poort.

De voorziening is te vinden aan de zijkant van het pand waar ook een zonweringsbedrijf zit. Op de begane grond en dus goed toegankelijk. Aan de voorkant zie je nummer 13 en 15 en aan de zijkant – een beetje verscholen – op nummer 13a Groenen Mobiliteit. Eigenaar is André de Mik die in Leiden een zelfde soort bedrijf heeft. Het is allemaal voortgekomen uit Groenen Accu’s, een ander bedrijf van Pijnackernaar André de Mik, ook in Leiden. Met groot enthousiasme vertelt hij over de verschillende merken scootmobielen: Kymco, Circu Plus, Vermeiren en Sterling. “Sterling is de Citroën onder de scootmobielen. Heb je problemen met je rug, kies dan voor dat merk. De vering is zo goed dat je de pittigste drempels goed verwerkt.”

André de Mik wil het verschil maken met kwaliteit en service. Hij wil een goed keuzepakket aanbieden mét goede service. “Bij grotere organisaties op dit gebied ontbreekt het daar wel eens aan”, zegt hij.

Berkelse Poort 13a
2651 JX Berkel en Rodenrijs
010 – 303 7857
www.groenenmobiliteit.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant