De showroom van Groenen Mobiliteit aan de Berkelse Poort 13a staat vol met kwalitatief hoogwaardige sta-op-stoelen.
De showroom van Groenen Mobiliteit aan de Berkelse Poort 13a staat vol met kwalitatief hoogwaardige sta-op-stoelen.

Groenen Mobiliteit: ruim aanbod sta-op-stoelen

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - Op zoek naar een oplossing voor een mobiliteitsprobleem? En u kunt daar kundig advies bij gebruiken? Dan bent u bij Groenen Mobiliteit in Berkel en Rodenrijs aan het juiste adres. In het servicecentrum op bedrijvenpark de Berkelse Poort staat een showroom vol scootmobielen, rolstoelen, sta-op-stoelen en allerlei aanverwante artikelen.

Eigenaar André Mik garandeert de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. De service is ouderwets, zonder gedoe. En ben je niet zo mobiel? Dan komt Groenen Mobiliteit graag bij u thuis. André vertelt met groot enthousiasme over de verschillende merken scootmobielen: Kymco, Circu Plus, Vermeiren en Sterling. “Sterling is de Citroën onder de scootmobielen. Heb je problemen met je rug, kies dan voor dat merk. De vering is zo goed dat je de pittigste drempels goed verwerkt.” Groenen Mobiliteit is onderscheidend op het gebied van kwaliteit en service. Dat laatste ontbreekt nog weleens bij grotere organisaties. “Ook gemeentes lopen daar tegenaan. Ze zijn dan zelfs verbaasd dat wij wel meteen ervoor zorgen dat een probleem wordt opgelost of dat het gevraagde product voorhanden is”, zegt André. De eigen werkplaats onderstreept de goede service van Groenen Mobiliteit. Met elk euvel kunt u bij André en zijn medewerkers terecht. Of het nou gaat om een lekke band, reparatie of complete servicebeurt. “Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt sta je nooit meer onverwachts stil”, aldus André.

Sta-op-stoelen
Naast de zeer diverse collectie scootmobielen, rolstoelen en rollators, heeft Groenen Mobiliteit het aanbod sta-op-stoelen flink uitgebreid. Een sta-op-stoel is een ergonomisch verantwoorde, elektrisch verstelbare fauteuil waar oudere mensen of mensen met een fysieke beperking gemakkelijk uit op kunnen staan. “De koude, donkere dagen komen er weer aan, dus we zullen weer veel tijd binnen doorbrengen. Comfortabel zitten is dan wel zo prettig”, aldus André. De vraag naar deze stoelen is de afgelopen tijd gegroeid. Groenen Mobiliteit heeft een uitgebreid assortiment van verschillende stoelen van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Benieuwd? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Berkelse Poort 13a. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.groenenmobiliteit.nl of bel 010-3037857.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 2 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 4 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 22 uur geleden

Uit de krant