Zo gaat het project er straks uit zien.
Zo gaat het project er straks uit zien.

Nu al 600 belangstellenden voor 54 woningen

Algemeen 1 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Op 24 november start de verkoop van 54 appartementen van nieuwbouwproject Berkel Centrum West. Er zouden nu al zo’n 600 mensen belangstelling hebben voor een van de woningen.

Na de succesvolle verkoop van Alluvium gaat op 24 november aanstaande om 15.00 uur de verkoop van het tweede gebouw van Berkel Centrum West in de verkoop. Brinkhof (ook wel bekend als Blok 1) bestaat uit appartementen met een woonoppervlakte van 75 tot 120 vierkante meter. In Berkel Centrum West worden (luxe) appartementen, winkels, restaurants en Leisure gerealiseerd. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan. Brinkhof, hét kloppende hart van Berkel Centrum West. Hier kunt u heerlijk wonen met de gezelligheid van het centrum op loopafstand. Het gebouw kent 54 koopappartementen. De appartementen hebben twee of meer slaapkamers en een heerlijk balkon. Ieder appartement krijgt één privé-parkeerplaats op de groene daktuin. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje. Daarnaast is op deze daktuin voldoende ruimte om met medebewoners te recreëren.

Behalve de 54 koopappartementen worden er ook middeldure huurappartementen gerealiseerd. De verhuur hiervan start naar verwachting ongeveer een half jaar voor oplevering van Brinkhof. In verband met de coronamaatregelen vindt de start verkoop digitaal plaats. Op dinsdag 24 november om 15.00 uur kunt u op de website (berkelcentrumwest.nl) de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier downloaden. U kunt de brochure vanaf woensdag 25 november ophalen bij de makelaars. Maak een afspraak via: info@vandullink.nl of info@schielandborsboom.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant