CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm.
CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm.

Heropening CrossFit 2712 in Bergschenhoek

Algemeen 142 keer gelezen

Bergschenhoek - Vanaf 1 juli mag er in alle sportscholen weer binnen getraind worden. Zo ook bij CrossFit 2712 in Bergschenhoek. 

CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid fit en gezond te worden en te blijven. Wat anders is dan bij een reguliere sportschool is dat je samen met anderen traint waardoor je gemotiveerd je eigen doelstellingen behaalt. De afgelopen weken werd er bij CrossFit 2712 enkel buiten getraind. Tevens worden er strenge veiligheidsmaatregelen gehanteerd. Denk hierbij aan handen en materialen schoonmaken voor en na een les en op 1,5 meter afstand van elkaar trainen. “De voorgeschreven veiligheidsmaatregelen zullen we handhaven als we weer binnen in de CrossFit box trainen, hoewel we ook veel buiten trainingen blijven geven. We hebben namelijk gemerkt dat onze leden het buiten sporten ook erg prettig vinden. Het voordeel van dat we binnen weer trainingen mogen geven, is dat we gebruik kunnen maken van alle materialen zoals het rek waar we pull-ups kunnen doen of gewichten uit kunnen liften. Het is heel fijn om eindelijk weer een volledig lesaanbod te kunnen bieden aan onze leden”, aldus Tim Broekhoven, eigenaar van CrossFit 2712. Bij CrossFit 2712 staat persoonlijke aandacht centraal. De groepen zijn klein en de coaches zijn gekwalificeerde CrossFit trainers. Er is een uitgebreid lesaanbod voor kinderen, tieners en volwassenen en er zijn aanvullende services zoals zwangerschapstraining, personal training, fysiotherapie en voedingsadvies. Tevens worden er regelmatig diverse workshops en events georganiseerd waar leden gratis aan kunnen deelnemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant