Bobby’s Bigband tijdens een eerder optreden in de buitenlucht.
Bobby’s Bigband tijdens een eerder optreden in de buitenlucht.

Live kerstconcert vanuit Cultuurhuis Willem Huygensz

Algemeen 1 keer gelezen

Bleiswijk - Na de succesvolle serie miniconcerten is er zondagmiddag 20 december weer een verrassend optreden op YouTube. Vanaf 16.00 uur staat Bobby’s Bigband op het podium in Cultuurhuis Willem Huygensz. Het kerstconcert wordt later uitgezonden op RTV Lansingerland.

Tijdens een live uitgezonden kerstconcert op YouTube kan men dan genieten van boeiende muziekstijlen en ballads. Muziek die laat swingen en ontroeren, zoals Moondance, Away in a Manger, Baby It’s Cold Outside en Jingle Bells. Bobby’s Bigband bestaat uit enthousiaste amateurmusici, geïnspireerd door hun professionele dirigent Freek Halsema. De band telt vijf saxofonisten, vier trombonisten, vier trompettisten, een bassist en gitarist, pianist en drummer. Dit bijzondere kerstoptreden is een mix van speciaal voor de band geschreven arrangementen en bekend bigband repertoire, instrumentaal en met zang.

Culturona
Het concert is een coproductie van Cultuur aan het Lint en RTV Lansingerland in het kader van het project Culturona. Culturona staat voor cultuur tijdens corona. Op een later tijdstip zal het concert in zijn geheel ook worden uitgezonden door RTV Lansingerland. Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van Cultuur aan het Lint.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant