Zaterdag 27 juni is er Open Huis bij deze vrijstaande woning in Bergschenhoek.
Zaterdag 27 juni is er Open Huis bij deze vrijstaande woning in Bergschenhoek.

‘Open huis’ in coronatijd

Algemeen 67 keer gelezen

In deze coronatijd worden er geen Open Huizen Dagen georganiseerd. Op eigen initiatief willen de verkopers belangstellenden uitnodigen om eens te komen kijken naar ons schitterende te koop staande huis. 

Zaterdag 27 juni tussen 12.00 en 16.00 is iedereen van harte welkom om een bijzonder huis in Bergschenhoek te komen bezoeken. De eigenaren ontvangen de belangstellenden met inachtneming van de RIVM-regels: dus alleen komen als men gezond is, 1.5 meter afstand houden en twee mensen tegelijk per bezoek. Even wachten kan in in de ruime tuin.

Hier alvast een klein voorproefje: bent u op zoek naar een vrijstaande en levensloopbestendige woning met vier slaapkamers, twee badkamers en waar u uitstekend thuis kunt werken? Dan heten wij u van harte welkom aan Beethovenlaan 22 in Bergschenhoek. Het fraai afgewerkte chalethuisje in de schitterende siertuin is voor diverse doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als atelier maar ook als werkplek. Interesse?

Dan nodigen de verkopers u graag uit om hun woning geheel vrijblijvend te komen bezichtigen. Wilt u meer weten over het huis, kijkt u dan op: www.beethovenlaan22.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant