Afbeelding

Vacatures bij Vollebregt B.V.

Algemeen 2 keer gelezen

A. Vollebregt B.V. is een gezond en dynamisch familiebedrijf wat gevestigd is in een modern bedrijfspand in Bleiswijk en is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van nieuw en gebruikt intern transportmaterieel. De organisatie is informeel, de lijnen zijn kort en de werksfeer is prettig. 


Wij zoeken op korte termijn een: Coördinator verhuur en een monteur


Functieomschrijving Coördinator verhuur
Als coördinator verhuur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die bij Vollebregt Heftrucks komen voor advies of om een heftruck of ander intern transport middel te huren. Jij bent de spin in het web tussen de werkplaats, buitendienst, verkoop en onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor deze afdeling en de gehele huurvloot. Je draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijke transportplanning. Als coördinator verhuur stuur je direct een medewerker aan welke de machines klaar maakt voor de verhuur. Tevens de chauffeur die de machines aflevert bij onze klanten.

Functieomschrijving Monteur
Als monteur voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan onze machines en aan de machines van onze klanten. Tevens keur je het materieel volgens de VA-keur richtlijn.

Profiel
Voor beide functies geldt dat we op zoek zijn naar collega’s die enthousiast, gemotiveerd en leergierig zijn. We verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en een aanpakkers mentaliteit hebt. Voor coördinator verhuur is het met name van belang dat je commercieel en communicatief sterk bent, technische kennis en inzicht is daarbij een pré. Voor de functie van monteur dien je in het bezit te zijn van een diploma niveau 2 of 3 autotechnicus, monteur mobiele werktuigen of elektrotechniek.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Vollebregt is nog een echt familiebedrijf waar een goede sfeer belangrijk is. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, we gaan zeer informeel met elkaar om en we zijn een enthousiast team van doeners, waar we jou graag in verwelkomen! Vollebregt hanteert de CAO klein-metaal. Daarnaast kennen wij diverse bonusregelingen en is er keuze uit diverse studiemogelijkheden.

Website: www.heftruck-monteur.nl.

Voor inlichtingen of sollicitaties kun je contact opnemen met: Caspar Heij 010 - 52 13288 of e-mailen naar caspar@vorkheftrucks.nl.

A. Vollebregt B.V.
Industrieterrein “De Hoefslag”
Marconistraat 5
2665 JE Bleiswijk
Telefoon: 010 - 521 32 88
WhatsApp: 010 - 521 32 88
Fax: 010 - 521 96 73
Email: info@vorkheftrucks.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 15 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 18 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 20 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 21 uur geleden

Uit de krant