Chris van Waes komt naar Zoetermeer. (Foto: Rolf van Koppen)
Chris van Waes komt naar Zoetermeer. (Foto: Rolf van Koppen) RolfvanKoppen

Chris van Waes koopt goud en zilver in Hotel NH Zoetermeer

Algemeen 236 keer gelezen

Zoetermeer - Chris van Waes is juwelier en antiquair en gevestigd in het Westlandse Poeldijk. Van Waes is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij ook graag oude sieraden van particulieren in.

Al vele malen kwam hij hiervoor naar het Hotel NH Zoetermeer. Vanwege de positieve reacties komt hij wederom, en wel op zondag 14 juni. Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u bij hem terecht.

Reële prijs
Als gediplomeerd juwelier onderwerpt Chris van Waes de aangeboden sieraden en gebruiksvoorwerpen van edelmetaal aan een professionele beoordeling. Hij kijkt niet alleen naar het gewicht, maar stelt de waarde ook vast op basis van de schoonheid van het ontwerp. Zo betaalt hij een reële prijs.

Privacy en veiligheid
Van Waes ontvangt iedere bezoeker individueel met inachtneming van de privacy. Ook volgt hij nauwkeurig de RIVM richtlijnen, zodat uw bezoek veilig verloopt.

Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan terecht bij Chris van Waes op zondag 14 juni 2020 van 11.00 tot 17.00 uur, in Hotel NH Zoetermeer, Danny Kayelaan 20, 2719 EH Zoetermeer. Voor inlichtingen: 0174 – 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant