Afbeelding

Werkzaamheden fietsveilige rotonde Bergweg-Zuid

Algemeen 188 keer gelezen

Bergschenhoek - Vanaf 20 april 2020 start KWS Infra met de werkzaamheden aan de rotonde bij de Bergweg-Zuid (perceel 1). Tot vrijdagavond 24 april 2020 betreft dit kleinschalige werkzaamheden, de rotonde blijft dan open voor alle verkeer.

Vanaf vrijdagavond 24 april 2020 is de rotonde afgesloten voor alle verkeer vanaf Industrieterrein Weg en Land en Bergweg-Zuid. Fietsers en wandelaars hebben wel doorgang en de BP blijft bereikbaar. De verwachting is dat de rotonde op maandag 11 mei vanaf 6.00 uur voor alle verkeer weer opengaat.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opbreken en frezen van asfalt, verwijderen en aanbrengen van fundering, leggen van kabels en leidingen en het opnieuw bestraten en asfalteren. Om de rotonde fietsveiliger te maken wordt de rotonde verplaatst richting de BP, fietspaden worden uitgebogen en de verlichting wordt verbeterd waardoor de zichtbaarheid van de fietser wordt vergroot.

Omleiding/ bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden geldt er een omleidingsroute voor alle autoverkeer. Deze is aan de hand van omleidingsborden aangegeven. Weg en Land is bereikbaar via de Leeuwenhoekweg en de Bergweg-Zuid is bereikbaar via Ankie Verbeek-Ohrlaan en de Grindweg. Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs blijven bereikbaar via N209.

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de omleiding zodat bij noodgevallen woningen en bedrijven goed bereikbaar zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant