Afbeelding
Vacature

Sales support coördinator (FT)

Algemeen 266 keer gelezen

Ben jij klantgericht, communicatief sterk en wil je bij een toekomstgericht bedrijf werken? Pak dan NU je kans! Wegens uitbreiding van ons team zijn we voor het bedrijfsbureau van LogiFour per direct op zoek naar een Sales Support Coördinator.

LogiFour is de sorteer- en verpakkingsafdeling van Duijvestijn Tomaten. Duijvestijn Tomaten teelt al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. 

Werken bij Duijvestijn Tomaten en LogiFour betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Verantwoordelijkheden:
Als Sales Support Coördinator ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt borgen van de administratieve processen rondom verkoop. Daarnaast behoort het tijdig en volledig verwerken van inkomende mails en het verlenen van een hoge service naar interne en externe klanten eveneens tot je taken. 

Wat zijn je taken:
- Ondersteuning bij verkoopprocessen, aannemen van orders;
- Verkooporders administratief ontvangen, verwerken, voortgang bewaken en afsluiten;
- Ontvangen en helpen van chauffeurs;
- Controleren en aftekenen van aangevoerde producten / goederen;
- Overige voorkomende werkzaamheden zoals productieplanning, labels en verscheidende administratieve taken (bestellen fust);
- Verwerken van informatie met betrekking tot verpakkingsresultaten en andere KPI’s;

Wie zoeken wij:
Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte houding. Je bent goed in het plannen en organiseren, denkt in oplossingen en gaat resultaatgericht te werk. 

Daarnaast hebben wij de volgende functie-eisen: 

- HBO werk- en denkniveau;
- Je bent stressbestendig en flexibel;
- Een goede kennis van MS-office;
- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je vindt het leuk om een verkoopproces van A tot en met Z te begeleiden.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie in een team van enthousiaste collega’s. Je krijgt een prima bijpassende beloning en je werkt in een dynamische, duurzame en innovatieve werkomgeving. Daarnaast krijg je volop de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Meer weten?
Neem contact op met Daiva de Heus: daiva@duijvestijntomaten.nl, of solliciteer direct en stuur ons je sollicitatie met motivatie. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant