Afbeelding

Lansingerland leeft mee met Oranjehoeck

Algemeen 198 keer gelezen

Lansingerland - Inwoners zijn enorm aangeslagen door het nieuws dat in verpleeghuis Oranjehoeck in Bergschenhoek het coronavirus hard heeft toegeslagen. 

Een groot aantal bewoners is daar besmet geraakt en inmiddels zijn ook bewoners aan het virus overleden. Op de Facebookpagina van de lokale krant Hart van Lansingerland spreken Lansingerlanders steun uit aan de bewoners, hun familie en het personeel van de Oranjehoeck. 

“Woorden kunnen niet beschrijven wat jullie doormaken. Maar jullie inzet wordt zeker gewaardeerd”, schrijft Yvon Stolk. Sandra van der Graaf: “O, wat vreselijk! Heel veel sterkte voor de nabestaanden en de verzorgende.” “Heel verdrietig, ik wens iedereen heel veel sterkte en kracht”, schrijft Miranda van Rutten. Het is een greep uit de vele emotionele en meelevende reacties. 

Ook Gaby Boshuizen wil iedereen een hart onder de riem steken: “Sterkte voor iedereen daar.” Lucienne van den Berg is eveneens aangeslagen: “Wat vreselijk!” Jolanda Smit: “Heel veel sterkte voor zowel de patiënten, de nabestaanden en het verzorgende personeel.”

- Coronadrama in verpleeghuis Bergschenhoek


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant