Door inspirerende video's online kunnen voetballertjes thuis aan de slag.
Door inspirerende video's online kunnen voetballertjes thuis aan de slag.

Panna Knock Out in Lansingerlandse huiskamers

Algemeen 54 keer gelezen

Lansingerland – Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de pannakoningen- en koninginnen in Lansingerland de komende tijd gewoon vanuit huis. Omdat het nu niet verstandig is om buiten met elkaar te gaan straatvoetballen, geven verschillende bekende straatvoetballers nu gratis online lessen. Vanaf maandag 23 maart kunnen voetballers, jong en oud, dus in eigen huiskamer met nieuwe trucs aan de slag. 

De organisatie Sportief Besteed Groep gaat er samen met Panna Knock Out voor zorgen dat geen enkele voetballer stil hoeft te zitten. Daarom verzorgen ze vanaf maandag 23 maart allerlei inspirerende online voetbal video’s. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Alle tips, tricks en video’s zijn gratis te vinden op de social media-kanalen van Sportief Besteed Groep.

Bekende straatvoetballers 
Natuurlijk leren de sportievelingen in Lansingerland de tofste trucs niet van zomaar iemand. Er zijn al een aantal heel bekende straatvoetballers die hebben toegezegd mee te werken aan dit sportieve en gezonde initiatief. Onder andere de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man zijn al hele leuke video’s aan het maken. Wel een beetje voorzichtig doen met de meubels, hè?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant