Chantal van Kiekiek Friends deelt namens de winkeliers ontbijtjes uit aan de winnende moeders.
Chantal van Kiekiek Friends deelt namens de winkeliers ontbijtjes uit aan de winnende moeders.

Winkeliers Berkel Centrum verrassen moeders

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - Afgelopen zondag 10 mei was het Moederdag. Het promotieteam van winkeliersvereniging Berkel Centrum stond klaar om maar liefst vijftig Moederdagontbijtjes weg te brengen in de regio.

In deze bijzondere tijden wilden de winkeliers van Berkel Centrum moeders in het zonnetje zetten. Waar ze dit normaal deden in het winkelcentrum door onder andere het uitdelen van lekkernijen of het weggeven van een metamorfose, kwamen ze dit jaar naar u toe. Op gepaste afstand natuurlijk. Via de mail en een actiebrievenbus in de winkel konden er moeders genomineerd worden. In totaal werden er bij tweehonderd moeders genomineerd. Tijdens het uitdelen werden een aantal moeders ook nog eens verrast met een kofferbakconcert. Het was een geslaagde dag. “Alle moeders nog van harte gefeliciteerd en we hopen dat jullie hebben genoten van jullie ontbijtje. Bedankt iedereen voor het meedoen aan deze actie”, laat de winkeliersvereniging weten.

Social media
Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg de winkeliersvereniging ook op Twitter, Facebook en Instagram via @berkelcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant